Povezane vesti
Jokanović ljut na upravu fulama: Ako mi ne verujete, otpustite me!
Večernje novosti 05.01.2018
Srpski stručnjak i dalje ne dobija pojačanja koja želi u borbi za Premijer ligu. Ne znam da li nemamo novac ili jednostavno ne želimo da ga potrošimo - kaže Slaviša. Uspeo je Slaviša Jokanović da dobije bitku u Fulamu kada je klub otpustio analitičara… »
Jokanović uslovio Fulam: Pojačanja ili otkaz
Mondo 05.01.2018
Srpski trener nezadovoljan klupskim planovima za zimski prelazni rok. Foto: Guliver/Getty images/Dan Istitene Ekipa Fulama posle 26 kola Čempionšipa nalazi se na 10. mestu, sa četiri boda manje od šeste pozicije, poslednje koja vodi u plej-of za Premijer… »
Vesti dana »

Novak Đoković saznao ime narednog rivala na US Openu, njega je pobedio kada je osvojio 100. titulu!
Telegraf pre 10 minutajoš 5 povezanih

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba na AP KiM: "Predstavljeni primeri nasilja nad Srbima"
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana