Povezane vesti
Morbile: I Nemci muče muku
Mondo 08.01.2018
Broj obolelih od malih boginja se u Nemačkoj 2017. godine utrostručio u poređenju sa 2016, bez obzira na to šte je sve više dece koja su primila vakcinu protiv te bolesti, piše Dojče vele. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Broj obolelih od malih… »
Nemačka u borbi protiv malih boginja
Dojče vele 08.01.2018
Broj obolelih od malih boginja se u Nemačkoj 2017. utrostručio u poređenju sa 2016. godinom. Sve je veći i broj dece koja primaju vakcine protiv te bolesti. No, veliki broj mladih još nije dovoljno dobro zaštićen od nje. Institut Robert Koh javlja da je… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 18 minutajoš 34 povezane
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Južne vesti pre 1 satjoš 51 povezana
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 28 minutajoš 50 povezanih