Povezane vesti
Irinej: Blagodarimo Gospodu na Vučiću! Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono (video)
Pravda 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, navodi patrijarh Irinej. Patrijarh je to naveo na liturgiji koju je služio u Banjaluci povodom Dana Republike Srpske… »
Patrijarh srpski Irinej poručio: Blagodarimo Gospodu što nam je podario Vučića
Večernje novosti 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je danas patrijarh srpski Irinej. Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane