Povezane vesti
Irinej: Blagodarimo Gospodu na Vučiću! Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono (video)
Pravda 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, navodi patrijarh Irinej. Patrijarh je to naveo na liturgiji koju je služio u Banjaluci povodom Dana Republike Srpske. “Blagodarimo… »
Patrijarh srpski Irinej poručio: Blagodarimo Gospodu što nam je podario Vučića
Večernje novosti 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je danas patrijarh srpski Irinej. Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 52 minutajoš 25 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 7 minutajoš 88 povezanih
(Uživo) Četvoro Srba među povređenima u Švajcarskoj! Najmanje 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Oglasila se i naša ambasada (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Za radove duž trase od Horgoša do Terminala Novi Sad raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Dnevnik pre 4 satijoš 22 povezane