Multimedijalna izložba o "čoveku koji je osvetlio Srbiju"

Multimedijalna izložba o "čoveku koji je osvetlio Srbiju"

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Multimedijalna izložba o "čoveku koji je osvetlio Srbiju"
U Istorijskom muzeju Srbije otvorena je izložba "Đorđe Stanojević – čovek koji je osvetlio Srbiju" – multimedijalni muzejski projekat povodom obeležavanja 160. godišnjice od rođenja slavnog naučnika.
Na izuzetnoj studijskoj izložbi "Đorđe Stanojević – čovek koji je osvetlio Srbiju" premijerno, najveći deo zaostavštine poznatog fizičara i astronoma iz Istorijskog muzeja Srbije. To su eksponati prikupljani decenijama koji se... »

U Istorijskom muzeju Srbije otvorena izložba o Đorđu Stanojeviću

Beta petak, 12. januar 2018.
Izložba "Djordje Stanojević - čovek koji je osvetlio Srbiju", koja premijerno prikazuje najveći deo zaostavštine poznatog naučnika, otvorena je večeras u Istorijskom muzeju Srbije. Stanojević je bio pionir elektrifikacije i industrijalizacije Srbije, veliki dobrotvor i zadužbinar, autor prvih... »

Čovek koji je osvetlio Srbiju

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Izložba o velikom naučniku i dobrotvoru Đorđu Stanojeviću u Istorijskom muzeju Srbije. Pred publikom lični predmeti, fotografije...
IZLOŽBA "Đorđe Stanojević - čovek koji je osvetlio Srbiju" koja se otvara danas u Istorijskom muzeju Srbije, savremeni je multimedijalni muzejski projekat podstaknut ovogodišnjim obeležavanjem sto šezdesete godišnjice od rođenja... »
©2019 Netmark d.o.o.