Povezane vesti

Na kelebiji uhapšeni Albanci koji su švercovali drogu: Hteli da unesu 16 kilograma narkotika u Srbiju

Kurir subota, 13. januar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.... »

Uhapšeni Albanci: Na Kelebiji zaplenjeno 16 kilograma narkotika

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili... »

Uhapšena trojica Albanaca: Na Kelebiji zaplenjeno 16 kilograma droge

Blic subota, 13. januar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom pregleda automobila "mazda 6", albanskih registarskih oznaka, policijski službenici su u bunkeru, između zadnjeg sedišta i gepeka, pronašli petnaest paketa sa 15,9 kilograma marihuane i paket sa 106 grama skanka,... »

Zaplenjeni heroin i marihuana

Danas subota, 13. januar 2018.
Novopazarska policija je uhapsila B.D. (30) i E.O. (41), obojica iz ovog grada, pod sumnjom da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužiocu. Kod osumnjičenog... »
©2019 Netmark d.o.o.