Povezane vesti
Imam sarajevske džamije: Srpska je genocidna tvorevina, a Srbi – četnici, fašisti i koljači!
Večernje novosti 13.01.2018
Imam sarajevske džamije „Kralj Fahd“, Nezim Halilović Muderis ponovo je sa zastrašujućom mržnjom govorio o Srbima i Republici Srpskoj. Imam sarajevske džamije „Kralj Fahd“, Nezim Halilović Muderis ponovo je sa zastrašujućom mržnjom govorio o Srbima i… »
Imam sarajevske džamije: Srpska je genocidna tvorevina, a Srbi – četnici, fašisti i koljači!
Sputnik 13.01.2018
Imam sarajevske džamije „Kralj Fahd“, Nezim Halilović Muderis ponovo je sa zastrašujućom mržnjom govorio o Srbima i Republici Srpskoj. U hutbi pod naslovom „Šta je za nas Bošnjake deveti januar“, Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, a Srbe fašistima… »
Nova hutba protiv republike srpske: Imam sarajevske džamije Srpsku naziva genocidnom, a Srbe koljačima (video)
Pravda 13.01.2018
Imam sarajevske džamije "Kralj Fahd", Nezim Halilović Muderis ponovo je sa zastrašujućom mržnjom govorio o Srbima i Republici Srpskoj. U hutbi pod naslovom "Šta je za nas Bošnjake deveti januar", Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, a Srbe fašistima… »
Propovedi mržnje: Imam Halilović: Srbi su fašisti, a RS je genocidna
Blic 12.01.2018
Onima koji neustavno obeležavaju 9. januar poručujem da se cena celovite Bosne i Hercegovine može i treba platiti čak i životima. Još ima preživelih pripadnika i armije i MUP, koji su ponovo spremni da ponude svoje živote za ovu našu lepu domovinu… »
Vesti dana »

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 42 povezane

Transkript celog razgovora direktora Junajted grupe i Telekoma: „Moram tu kompaniju da učinim veoma malom u Srbiji“
Nedeljnik pre 59 minutajoš 87 povezanih

Zvaničnik Evropske komisije u Beogradu: EU svesna ozbiljnosti situacije u Srbiji
Radio 021 pre 29 minutajoš 30 povezanih

Autobus prošao na crveno, devojčica sa majkom prelazila pešački dok je bilo zeleno svetlo Jezivi detalji nesreće u Zemunu: Uhapšen vozač (61)
Kurir pre 29 minutajoš 42 povezane

Autobus GSP-a usmrtio devojčicu, sindikati GSP apeluju da se ne „presuđuje“ vozaču
Vreme pre 29 minutajoš 75 povezanih