Antić za B92: Moramo da platimo dug Grcima

Antić za B92: Moramo da platimo dug Grcima

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Antić za B92: Moramo da platimo dug Grcima
Srbija će pokušati da dug od 40 miliona dolara prema grčkoj kompaniji Mitelineos otplati na rate, rekao je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.
Antić je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem za B92. net rekao da sledi razgovor sa vlasnikom te kompanije. "Mi bismo želeli da tu obavezu koju moramo da realizujemo, relizujemo na više rata, a da li će za to postojati razumevanje... »

Grci nam traže 40 mil $, kako ćemo da vratimo?

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Komisija Vlade Srbije zvanično je počela pregovore sa grčkom kompanijom "Mitilineos" o dinamici otplate duga od 40 miliona dolara. Reč je o isplati na ime odštete zbog neispunjavanja ugovora sa RTB Bor, piše "Politika" pozivajući se na izvor iz vlade.
Komisiju, koju je Vlada Srbije formirala pre desetak dana za pregovore sa grčkom kompanijom "Mitilineos”, čine ministar privrede Goran Knežević, ministar energetike Aleksandar Antić i predstavnici Ministarstva finansija, saznaje... »

Grci nam traže 40 mil $, kako ćemo da vratimo?

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Grci nam traže 40 mil $, kako ćemo da vratimo?
Komisija Vlade Srbije zvanično je počela pregovore sa grčkom kompanijom "Mitilineos" o dinamici otplate duga od 40 miliona dolara.
Reč je o isplati na ime odštete zbog neispunjavanja ugovora sa RTB Bor, piše "Politika" pozivajući se na izvor iz vlade. Komisiju, koju je Vlada Srbije formirala pre desetak dana za pregovore sa grčkom kompanijom "Mitilineos”,... »

"Politika": Srbija pregovara da 40 miliona dolara duga grcima otplati na rate

Blic subota, 13. januar 2018.
Komisija Vlade Srbije zvanično je počela pregovore sa grčkom kompanijom "Mitilineos" o dinamici otplate duga od 40 miliona dolara na ime odštete zbog neispunjavanja ugovora sa RTB Bor.
Komisiju, koju je Vlada Srbije formirala pre desetak dana za pregovore sa ovom grčkom firmom, čine ministar privrede Goran Knežević, ministar energetike Aleksandar Antić i predstavnici Ministarstva finansija, piše "Politika"... »
©2018 Netmark d.o.o.