Socijalisti krenuli u kampanju

Socijalisti krenuli u kampanju

Politika subota, 13. januar 2018.
Izborne liste za beogradske izbore najkasnije do srede
Sednicom stranačkog beogradskog odbora socijalisti su juče krenuli u izbornu kampanju, iako izbori u glavnom gradu nisu zvanično raspisani. U prepunoj sali „Sava centra”, lider SPS-a Ivica Dačić je poručio stranačkim kolegama da vode Beograd na isti način kako on vodi... »

Dačić: Crveni šlem je sačuvao Antiću glavu - tako ćemo i mi građane

Politika subota, 13. januar 2018.
O kandidatu liste SPS-JS za gradonačelnika Beograda - Aleksandru Antiću, Dačić je kazao da poznaje Beograd, jer je već vodio gradsku Skupštinu
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je da su predstojeći izbori za odbornike Skupštine Grada Beograda veoma značajni za stabilnost Srbije koje, kako je ocenio, neće biti ako na tim izborima ne pobede liste... »

Palma: Dačić je "drugi Tito", trajaćemo još sto godina

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Predsednik stranke "Jedinstvena Srbije" Dragan Marković Palma ocenio je da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".
Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori. - Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska... »

Palma: Dačić je drugi Tito u Srbiji

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Palma: Dačić je drugi Tito u Srbiji
Beograd -- Predsednik JS Dragan Marković Palma ocenio je da je koalicija JS i SPS "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda.
Ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji". Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori. "Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije... »

Dačić: BG izbori za budućnost Srbije

Danas subota, 13. januar 2018.
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranačkim kolegama da vode Beograd kao što on vodi spoljnu politiku - jako, čvrsto, odlučno. On je naglasio to ovo nisu izbori samo za Beograd, već za budućnost i stabilnost Srbije, čega neće biti bez pobede SPS i koalicije sa... »

Palma: Dačić je 'drugi Tito u Srbiji'

Beta subota, 13. januar 2018.
Predsednik stranke "Jedinstvena Srbije" (JS) Dragan Marković - "Palma", ocenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".  Marković je na sednici... »

Antić: Listi SPS - JS najjača u Beogradu

Beta subota, 13. januar 2018.
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat koalicije SPS - JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić ocenio je danas da će ta lista "bez ikakve sumnje" biti "najjača" na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda, i da će na njoj biti "lepih i prijatnih... »

Dačić: Beogradski izbori važni za stabilnost Srbije

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Dačić: Beogradski izbori važni za stabilnost Srbije
Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS-om, izjavio je predsednik SPS-a Ivica Dačić.
Dačić je svima onima koji nastoje da ih marginalizuju ili govore da ih nema, poručio da svaki dan mogu da gledaju "Otpisane" i "Povratak otpisanih". Na sednici Gradskog odbora SPS-a, Dačić je rekao da nema čega da se plaše, već... »

Dačić "preporučio" Antića za gradonačelnika Beograda: Jedini je preživeo je ledenicu, a tajna je u šlemu crvene boje

Blic subota, 13. januar 2018.
Grаdski odbor SPS potvrdio je na sednici da je kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić i da će na beogradske izbore izaći u koaliciji sa JS.
Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je "naterao Antića da se vrati u republičke organe, i da će ga sada naterati da se vrati u gradske". - Sa druge strane, on je jedini koji je dokazao na delu da mu niko ne može ništa, jer je na... »

Antić: Listi SPS - JS najjača u Beogradu

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat koalicije SPS - JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić ocenio je danas da će ta lista "bez ikakve sumnje" biti "najjača" na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda, i da će na njoj biti "lepih i prijatnih iznenađenja".
Antić koji je ministar energetie i rudarstva Srbije, na sednici beogradskog odbora SPS-a je kazao da "nije teško biti kandidat za gradonačelnika kada iza vas stoje ovakve dve stranke i ovakvi lideri", kazao je Antić. Govoreći o... »

"Antić jači od leda, Palma protiv gej semafora u BG"

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: "Antić jači od leda, Palma protiv gej semafora u BG"
Gradski odbor SPS potvrdio je na sednici da je kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić i da će na beogradske izbore izaći u koaliciji sa JS.
Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je "naterao Antića da se vrati u republičke organe i da će ga sada naterati da se vrati u gradske". "On (Antić) je jedini dokazao da mu niko ništa ne može. Na njegovu glavu je pao onaj led i... »

Palma podigao NA noge socijaliste u sava centru: Dačić je drugi Tito u Srbiji!

Kurir subota, 13. januar 2018.
BEOGRAD - Predsednik stranke Jedinstvena Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji". Marković je na sednici... »

Palma: Dačić je 'drugi Tito u Srbiji'

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Predsednik stranke "Jedinstvena Srbije" (JS) Dragan Marković - "Palma", ocenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".
Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori. "Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska... »

Dačić: Ovo nisu izbori za Beograd, oni su važni za stabilnost Srbije

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS, izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić
Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS, izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić. On je svima onima koji nastoje da ih... »

Dačić: Bez pobede SPS i SNS u Beogradu nema stabilnosti Srbije

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da su predstojeći izbori za odbornike Skupštine Grada Beograda veoma značajni za stabilnost Srbije koje, kako je ocenio, neće biti ako na tim izborima ne pobede liste SPS-a i Srpske napredne stranke.
Na sednici Gradskog odbora SPS u beogradskom Centru "Sava", Dačić je ocenio da bez razvoja Beograda nema razvoja Srbije, i da je bitno da "postoji korelacija" republičke i gradske vlasti. "Ovo nisu obični izbori. Sa Aleksandrom... »

Dačić: Bez pobede SPS i SNS u Beogradu nema stabilnosti Srbije

Beta subota, 13. januar 2018.
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da su predstojeći izbori za odbornike Skupštine Grada Beograda veoma značajni za stabilnost Srbije koje, kako je ocenio, neće biti ako na tim izborima ne pobede liste SPS-a i Srpske napredne stranke. Na sednici Gradskog odbora SPS... »

(Video) Dačić na sednici gradskog odbora SPS: Socijalisti spremni za bitku za Beograd sa Antićem na čelu!

Kurir subota, 13. januar 2018.
BEOGRAD - Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS, izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić. У току је седница Градског одбора СПС #Beograd на којој присуствује и председник #SPS Ивица #Dacic... »

Dačić: Ovo nisu izbori za Beograd, važni za stabilnost Srbije

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Dačić: Ovo nisu izbori za Beograd, važni za stabilnost Srbije
BEOGRAD - Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS, izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić.
On je svima onima koji nastoje da ih marginalizuju ili govore da ih nema, poručio da svaki dan mogu da gledaju "Otpisane" i "Povratak otpisanih". Dačić je na sednici Gradskog odbora SPS rekao da nema čega da se plaše, već samo da... »

SPS danas o beogradskim izborima

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Grаdski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) danas će razgovarati o nastupu na predstojećim beogradskim izborima.
Sednica Gradskog izbora SPS biće održana u Centru Sava a o temi "Izbori zа Skupštinu grаdа Beogrаdа" govoriće lider SPS Ivica Dačić, kandidat SPS za gradonačelnika Aleksandar Antić. Iz SPS je najavljeno da će na sednici govoriti... »

SPS danas o beogradskim izborima

Beta subota, 13. januar 2018.
Grаdski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) danas će razgovarati o nastupu na predstojećim beogradskim izborima. Sednica Gradskog izbora SPS biće održana u Centru Sava a o temi "Izbori zа Skupštinu grаdа Beogrаdа" govoriće lider SPS Ivica Dačić, kandidat SPS za gradonačelnika Aleksandar... »
©2018 Netmark d.o.o.