Uz "Lajbah", Kelte, Topalka...u srpsku Novu foto

Uz "Lajbah", Kelte, Topalka...u srpsku Novu foto

Mondo nedelja, 14. januar 2018.
Srpska Nova Godina u Srbiji obeležena uz pesmu i igru, bez incidenata...
Beograđani su srpsku Novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Kod Hrama su nastupili horovi muzičkih škola "Stanković" i "Grocka", muzički... »

Širom Srbije dočekana srpska Nova godina

Politika nedelja, 14. januar 2018.
Beograđani su srpsku Novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Ovogodišnju proslavu srpske Nove godine kod Hrama obeležili su horovi muzičkih škola „Stanković” i „Grocka”, muzički program „Shake and Spear”,... »

Doček pravoslavne Nove godine: Uz vatromet i trubu u 2018.

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Pravoslavna nova godina dočekana u Srbiji, ali i Crnoj Gori, Republici Srpskoj i na Kosmetu. Na trgovima se služili kuvano vino i rakija
PESMA, igra, pucnji petardi i vatromet na gradskim trgovima obeležili su doček pravoslavne Nove godine. Veselo i razdragano bilo je u srpskoj prestonici, ali i u drugim gradovima, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Somboru, Jagodini... A... »

Srpska Nova godina dočekana uz vatromet i muziku širom zemlje

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
U gradovima širom Srbije svečano je uz vatromet i koncerte dočekana srpska Nova godina. U Valjevu je nastupio Šaban, u Beogradu Miligram. Nišlije su dočekale novu godinu uz Tropiko bend, a u Novosađane su zabavljali brojni izvođači
Beograđani srpsku Novu godinu večeras dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Ovogodišnju proslavu srpske Nove godine kod Hrama obeležavaju horovi... »

Macura: Proslava Nove godine u Beogradu bez većih incidenata

Novi magazin nedelja, 14. januar 2018.
Proslava Nove godine po julijanskom kalendaru u Beogradu je protekla mirno i bez incidenata, a dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno četvoro ljudi, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći.
"Nije bilo izgreda, ali je zabeležen veći broj alkoholisanih osoba", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Tokom noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.... »

Trubači, srpske zastave, moleban i vatromet FOTO, VIDEO

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Trubači, srpske zastave, moleban i vatromet FOTO, VIDEO
Beograd -- Širom Srbije je dočekana i Nova godina po Julijanskom kalendaru, u većini gradova su organizovani koncerti i vatromet.
Beograđani su Srpsku novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Doček je organizovan na Gradskom trgu u Čačku, Novom Sadu, Nišu, Jagodini,... »

Širom Srbije dočekana Srpska nova godina

Dnevnik nedelja, 14. januar 2018.
BEOGRAD: Beograđani su Srpsku novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara.
Ovogodišnju proslavu srpske Nove godine kod Hrama obeležili su horovi muzičkih škola „Stanković" i „Grocka", muzički program „Shake and Spear", bdenije i moleban kao i tradicionalni vatromet tačno u ponoć. Na platou ispred zgrade... »

"Doček bez specifičnosti, alkoholisanih više nego inače"

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: "Doček bez specifičnosti, alkoholisanih više nego inače"
Beograd -- Četiri osobe lakše su povređene u tri udesa u Beogradu tokom noći u kojoj je proslavljana Nova godina po julijanskom kalendaru, kažu iz Hitne pomoći.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura istakla je da je Hitna pomoć intervenisala 59 puta od kojih 22 na javnom mestu. Međutim, kako kaže, protekla noć je prošla bez specifičnih događaja, samo da je alkoholisanih osoba bilo “više... »

Dočekana i Srpska nova godina

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Dočekana i Srpska nova godina
Širom Srbije je dočekana i Nova godina po Julijanskom kalendaru, u većini gradova su organizovani koncerti i vatromet.
Beograđani su Srpsku novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Ovogodišnju proslavu srpske Nove godine kod Hrama obeležili su horovi muzičkih... »
©2018 Netmark d.o.o.