Povezane vesti

Balkanska kultura: Punimo trpezu za slavu, a cele godine prazni novčanici

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Pred velike praznike u Srbiji se kupuje u proseku i do 40 odsto više namirnica nego inače.
Ta hrana se uglavnom baca, mada bi dobro došla onima čiji je tanjir prazan a, kad prođu slavlja, i onima koji su se zadužili da bi napunili svečanu trpezu. Koliko domaćinstva bace viška hrane, koju kupe pred Nove godine, Božić,... »

Za praznike kupujemo 40 odsto više hrane nego obično

RTV nedelja, 14. januar 2018.
RTV: Za praznike kupujemo 40 odsto više hrane nego obično
BEOGRAD - Pred velike praznike u Srbiji se kupuje, u proseku i do 40 odsto više namirnica nego inače, procenjuju stručnjaci, a ta hrana se uglavnom baca, mada bi dobro došla onima čiji je tanjir prazan, a, kad prođu slavlja i onima koji su se zadužili da bi napunili svečanu trpezu.
Koliko domaćinstva bace viška hrane, koju kupe pred Nove godine, Božić, slave... teško je precizno reći, ali sigurno polovina završi u kontejnerima, kaže za Tanjug predsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije Goran... »

Za praznike kupujemo 40 odsto više hrane nego obično

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Pred velike praznike u Srbiji se kupuje, u proseku i do 40 odsto više namirnica nego inače, procenjuju stručnjaci, a ta hrana se uglavnom baca, mada bi dobro došla onima čiji je tanjir prazan
Pred velike praznike u Srbiji se kupuje, u proseku i do 40 odsto više namirnica nego inače, procenjuju stručnjaci, a ta hrana se uglavnom baca, mada bi dobro došla onima čiji je tanjir prazan, a, kad prođu slavlja i onima koji su... »
©2018 Netmark d.o.o.