Izvinjenje zvaničnika zbog lažne uzbune na Havajima

Izvinjenje zvaničnika zbog lažne uzbune na Havajima

Glas Amerike nedelja, 14. januar 2018.
Guverner Havaja, Dejvid Ige, rekao je da je lažna uzbuna na napad projektilom, koja je uvela paniku medju ostrvljane u subotu ujutru "potpuno neprihvatljiva " i da je uzrokovana ljudskom greškom. Ige je novinarima rekao da je "bio gnevan i razočaran" tom situacijom. Zvaničnici Havaja su se više... »

Strah od kima Izvinjenje guvernera Havaja zbog lažne uzbune

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Guverner Havaja Dejvid Idž izvinio se za "bol i zabunu" koje je izazvalo lažno upozorenje na opasnost od navodnog raketnog napada u toj saveznoj američkoj državi
Guverner Havaja Dejvid Idž izvinio se za "bol i zabunu" koje je izazvalo lažno upozorenje na opasnost od navodnog raketnog napada u toj saveznoj američkoj državi. Idž je na konferenciji za novinare obećao da će ponovo biti... »

Izvinjenje guvernera Havaja zbog lažne uzbune

Dnevnik nedelja, 14. januar 2018.
HONOLULU: Guverner Havaja Dejvid Idž izvinio se za "bol i zabunu" koje je izazvalo lažno upozorenje na opasnost od navodnog raketnog napada u toj saveznoj američkoj državi.
Idž je na konferenciji za novinare obećao da će ponovo biti izvršena procena sistema za uzbunjivanje kako bi se osiguralo da se takva greška nikada više ne ponovi. Lažna uzbuna koja je u subotu upozorila stanovnike Havaja na... »

(Video) Šta se sinoć zapravo desilo na havajima? Zbog jedne greške svet bio na ivici nuklearnog rata

Kurir nedelja, 14. januar 2018.
Idž je na konferenciji za novinare obećao da će ponovo biti izvršena procena sistema za uzbunjivanje kako bi se osiguralo da se takva greška nikada više ne ponovi. Lažna uzbuna koja je u subotu upozorila stanovnike Havaja na opasnost od navodnog raketnog napada izazvala je paniku koja je trajala... »
©2018 Netmark d.o.o.