Povezane vesti
(Foto) džin prikovan za krevet: Nekada najviši Jugosloven danas nepokretan, neguju ga bolesni otac i majka, a država ga je…
Kurir 24.01.2018
Već godinu dana veliki Jere ni uz tuđu pomoć ne može da sedi, a kamoli stoji na nogama. "Imam glavobolje i u prsima me steže. Bole me ruke i noge, na leđima su mi rane... Ubija me ovo ležanje", s velikom teškoćom nam je o svojem stanju ispričao… »
On je najviši Hrvat, a ne može ni da sedi ni da stoji
Alo 24.01.2018
Jere Lakoš (50) iz Vodica verovatno je najviši Hrvat sa svojih 225 centimetara. Bolest ga je prikovala za krevet, koji njegovo telo dok leži u celosti zauzima dok su mu noge postavljene na plastičnu stoličicu u produžetku... Već godinu dana veliki… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana