Povezane vesti
(Foto) džin prikovan za krevet: Nekada najviši Jugosloven danas nepokretan, neguju ga bolesni otac i majka, a država ga je…
Kurir 24.01.2018
Već godinu dana veliki Jere ni uz tuđu pomoć ne može da sedi, a kamoli stoji na nogama. "Imam glavobolje i u prsima me steže. Bole me ruke i noge, na leđima su mi rane... Ubija me ovo ležanje", s velikom teškoćom nam je o svojem stanju ispričao Jere… »
On je najviši Hrvat, a ne može ni da sedi ni da stoji
Alo 24.01.2018
Jere Lakoš (50) iz Vodica verovatno je najviši Hrvat sa svojih 225 centimetara. Bolest ga je prikovala za krevet, koji njegovo telo dok leži u celosti zauzima dok su mu noge postavljene na plastičnu stoličicu u produžetku... Već godinu dana veliki Jere… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Uvodimo sankcije Rusiji u petak": Tramp se oglasio nakon sastanka Vitkofa i Putina, Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD
Blic pre 30 minutajoš 39 povezanih

Vučić: Srbija ostaje vojno neutralna; Stav o odnosu prema rusko-ukrajinskoj krizi nepromenjen
Sputnik pre 1 satjoš 179 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih