Povezane vesti
(Foto) džin prikovan za krevet: Nekada najviši Jugosloven danas nepokretan, neguju ga bolesni otac i majka, a država ga je…
Kurir 24.01.2018
Već godinu dana veliki Jere ni uz tuđu pomoć ne može da sedi, a kamoli stoji na nogama. "Imam glavobolje i u prsima me steže. Bole me ruke i noge, na leđima su mi rane... Ubija me ovo ležanje", s velikom teškoćom nam je o svojem stanju ispričao Jere… »
On je najviši Hrvat, a ne može ni da sedi ni da stoji
Alo 24.01.2018
Jere Lakoš (50) iz Vodica verovatno je najviši Hrvat sa svojih 225 centimetara. Bolest ga je prikovala za krevet, koji njegovo telo dok leži u celosti zauzima dok su mu noge postavljene na plastičnu stoličicu u produžetku... Već godinu dana veliki Jere… »
Vesti dana »
Slučaj seksualnog prestupnika Džefrija Epstina: 'Zeleno svetlo' za objavljivanje svih dokumenata
BBC News pre 11 minutajoš 23 povezane
Pozitivan korak ka rešenju za NIS – Rusi spremni da prodaju udeo, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
Evo kakvo će vreme biti za vikend u Srbiji i gde će pasti sneg: Objavljena prognoza do 15. decembra
Pravda pre 41 minutajoš 16 povezanih
Tramp odobrio plan od 28 tačaka za mir između Rusije i Ukrajine - ne ide u prilog Kijeva
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih