Povezane vesti
(Foto) džin prikovan za krevet: Nekada najviši Jugosloven danas nepokretan, neguju ga bolesni otac i majka, a država ga je…
Kurir 24.01.2018
Već godinu dana veliki Jere ni uz tuđu pomoć ne može da sedi, a kamoli stoji na nogama. "Imam glavobolje i u prsima me steže. Bole me ruke i noge, na leđima su mi rane... Ubija me ovo ležanje", s velikom teškoćom nam je o svojem stanju ispričao Jere… »
On je najviši Hrvat, a ne može ni da sedi ni da stoji
Alo 24.01.2018
Jere Lakoš (50) iz Vodica verovatno je najviši Hrvat sa svojih 225 centimetara. Bolest ga je prikovala za krevet, koji njegovo telo dok leži u celosti zauzima dok su mu noge postavljene na plastičnu stoličicu u produžetku... Već godinu dana veliki Jere… »
Vesti dana »

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 56 minutajoš 24 povezane

Nevreme iz Slavonije stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTS pre 35 minutajoš 23 povezane

Srpska lista o nasilju kurtijevih političara: Ispunjeni su svi zakonski uslovi za kandidate na izborima
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 5 satijoš 24 povezane