Povezane vesti
Palma: Mi imamo najboljeg kandidata; Antić: Hoću da budem gradonačelnik Beograda
Večernje novosti 27.01.2018
„Mi imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda, a to je Aleksandar Antić“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. „Mi imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda, a to je Aleksandar Antić“, izjavio je… »
Antić bi da bude kao Palma
Vesti online 27.01.2018
Imam nameru da budem gradonačelnik Beograda i da vodim ovaj grad u interesu svih građana, izjavio je danas potpredsednik Socijalističke partije Srbije i kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Antić. - Ceo grad… »
Vesti dana »

Serijski silovatelj Igor Milošević sada uhapšen zbog razbojništva: Zaćutao u tužilaštvu
Nova pre 12 minutajoš 43 povezane

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 43 minutajoš 49 povezanih

„Uhapsite Krička“: Studenti i građani predaju zahtev za smenu komandanta JZO koji je udarao i pretio silovanjem studentkinju Nikolinu VIDEO
Nova pre 37 minutajoš 36 povezanih

Sastanak Putina i Zelenskog mogao bi da se održi u Mađarskoj; Ukrajina: Pregovori treba da budu bez preduslova
RTS pre 11 minutajoš 135 povezanih

"Putin je bio tu!" Tajanstvena sila nad Trampom i Zelenskim – Amerika bruji o nevidljivom gostu
Alo pre 2 minutajoš 25 povezanih