Povezane vesti
Zemljače, sačekaj SAD... Kusturica poklopio sarajevskog novinara na pitanju da li je izdao muslimane! "Hoćeš moj DNK?" (video)…
Pravda 29.01.2018
Režiser Emir Kusturica odgovorio je na sve učestalije komentare koji godinama dolaze iz Sarajeva da je izdajnik bošnjačkog naroda. On je svima koji tako misle poručio da su "istorijske neznalice". Pogledajte kako je izgledao samo deo intervjua u kom se… »
Kusturica poklopio sarajevskog novinara na pitanju da li je izdao muslimane: Hoćeš moj DNK (video)
Večernje novosti 28.01.2018
Režiser Emir Kusturica odgovorio je na sve učestalije komentare koji godinama dolaze iz Sarajeva da je izdajnik bošnjačkog naroda. Režiser Emir Kusturica odgovorio je na sve učestalije komentare koji godinama dolaze iz Sarajeva da je izdajnik bošnjačkog… »
Vesti dana »

Ubistvo u Beogradu na vodi? Telo muškarca leži na dečijem igralištu, svedoci tvrde da su odjeknuli hici
Telegraf pre 35 minutajoš 7 povezanih

Bivši Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost Bolton optužen za ilegalno držanje tajnih dokumenata
Danas pre 26 minutajoš 4 povezane

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 1 satjoš 1 povezana