Povezane vesti

Tri osobe povređene u eksploziji u Ankari

Politika 01.02.2018
ANKARA - Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije odjeknula u turskoj prestonici Ankari, javlja Rojters. Do eksplozije je došlo u kotlarnici poreske službe Ankare u okrugu Čukarambar, prenosi privatna televizija NTV pozivajući se… »

Ankara: Tri osobe povređene u eksplozijia (VIDEO)

Večernje novosti 01.02.2018
Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije danas odjeknula u turskoj prestonici Ankari. Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije danas odjeknula u turskoj prestonici Ankari, javlja Rojters. Do eksplozije je došlo u… »

Snažna eksplozija u Ankari, povređeno troje

B92 01.02.2018
Ankara -- Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije danas ođeknula u turskoj prestonici Ankari, javlja Rojters. Do eksplozije je došlo u kotlarnici poreske službe Ankare u okrugu Čukarambar, prenosi privatna televizija NTV… »

VIDEO: Snažna eksplozija u Ankari

Vesti online 01.02.2018
Snažna eksplozija odjeknula je u turskoj prestonici Ankari, javlja Rojters pozivajući se na očevice. Do eksplozije je došlo u kotlarnici poreske službe Ankare u okrugu Čukarambar, prenosi privatna televizija NTV pozivajući se na guvernera Ankare. U… »

Snažna eksplozija u Ankari

RTS 01.02.2018
U kotlarnici poreske službe u Ankari u okrugu Čukarambar došlo je do snažne eksplozije. Privatna televizija NTV, pozivajući se na guvernera turske prestonice, prenosi da u trenutku eksplozije u zgradi nije bilo nikoga osim bezbednosnog osoblja. Za… »

Vesti dana »