Povezane vesti
Tužiočeva snaja: Muž i on su me tukli zajedno, pobegla sam tako jer su mislili da idem kod frizera
Večernje novosti 04.02.2018
A. E. (47), zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, osumnjičen je za nasilje u porodici, zbog čega mu je u petak izrečena hitna mera zabrane prilaska žrtvi. A. E. (47), zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, osumnjičen je za nasilje u… »
N. Pazar: Tužiočeva snaha tražila pomoć policije
Večernje novosti 03.02.2018
Zamenik višeg tužioca u Novom Pazaru nakon podnete prijave osumnjičen za porodično nasilje. Protiv E. A. hitno doneta mera zabrane prilaska žrtvi i kontaktiranja s njom, oduzet mu i pištolj. ZBOG opasnosti da bi mogao ugroziti bezbednost svoje snahe… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp otkrio šta ceni kod Putina; Zelenski kaznio bivšeg savetnika blokadom imovine i oduzimanjem priznanja
RTV pre 29 minutajoš 3 povezane

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Oglasio se Volc posle ostavke i dobijanja nove funckije: "Čast mi je što ću nastaviti da služim predsedniku Trampu "
Blic pre 7 satijoš 4 povezane

"Filip je bio vredan i posvećen porodici": Rođak Jokića iz Topole otkrio detalje o stradalom mladiću: "Ne znam kako ćemo dalje..."
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana