Повезане вести
Шкељићу кривична пријава: Бивши начелник Кнежева оштетио буџет за 36.000 марака
Вечерње новости 07.02.2018
Поднета пријава против бившег начелника општине Кнежево Боре Шкељића. Оштетио буџет за 36.000 марака. БАЊАЛУЧКА полиција поднела је кривичну пријаву против бившег начелника општине Кнежево Боре Шкељића због сумње да је… »
Бивши начелник Кнежева осумњичен за злоупотребу положаја: “Нека ме туже, пријављују ме већ десет година”
Блиц 07.02.2018
Боро Шкељић осумњичен је да је оштетио буџет Кнежева за 36.000 марака и то незаконитим потписивањем уговора са предузећима. Бањалучка крим полиција данас је доставила извештај Тужилаштву. Оптужују га да је 2014. године, као… »
Вести дана »

Компанија "Хеалтхцаре" изразила саучешће поводом трагедије: Прогласила тродневну жалост током које неће радити
Еуроневс пре 3 сатајош 117 повезаних

Непозната лица покушала да без дозволе поставе забавни парк: Комунална полиција одмах реаговала
Телеграф пре 52 минутајош 19 повезаних

Нова тура снега: Ово ће бити најхладнија зима у последњих 20 година, ево када ће се забелети
Правда пре 5 сатијош 29 повезаних

МАПА Путин преко Србије иде на састанак са Трампом? Руски председник тражи заобилазни пут ка Будимпешти, ову су све опције које има на столу
Нова пре 3 сатајош 23 повезане

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Бета пре 57 минутајош 22 повезане