Povezane vesti
Škeljiću krivična prijava: Bivši načelnik Kneževa oštetio budžet za 36.000 maraka
Večernje novosti 07.02.2018
Podneta prijava protiv bivšeg načelnika opštine Kneževo Bore Škeljića. Oštetio budžet za 36.000 maraka. BANjALUČKA policija podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg načelnika opštine Kneževo Bore Škeljića zbog sumnje da je oštetio… »
Bivši načelnik Kneževa osumnjičen za zloupotrebu položaja: “Neka me tuže, prijavljuju me već deset godina”
Blic 07.02.2018
Boro Škeljić osumnjičen je da je oštetio budžet Kneževa za 36.000 maraka i to nezakonitim potpisivanjem ugovora sa preduzećima. Banjalučka krim policija danas je dostavila izveštaj Tužilaštvu. Optužuju ga da je 2014. godine, kao tadašnji… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 10 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 21 minutajoš 42 povezane