Povezane vesti

Greška pilota možda uzrok pada ruskog aviona

RTS 13.02.2018
Istražitelji su saopštili da je pad ruskog putničkog aviona, u kojem je u nedelju poginula 71 osoba, možda prouzrokovan greškom pilota, koji pred poletanje nisu aktivirali grejanje opreme za merenje pritiska, što je rezultiralo pogrešnim podacima o… »

Greška pilota mogući uzrok pada ruskog „antonova”

Politika 13.02.2018
MOSKVA – Istražitelji su danas saopštili da je pad ruskog putničkog aviona, u kojem je u nedelju poginula 71 osoba, možda uzrokovan greškom pilota, koji pred poletanje nisu aktivirali grejanje opreme za merenje pritiska, što je rezultiralo… »

Otkriven mogući uzrok pada ruskog putničkog aviona

B92 13.02.2018
Senzori za brzinu, koji su se zaledili, verovatan su uzrok pada ruskog putničkog aviona u kom se nalazila 71 osoba, prenose svetski mediji. Istražitelji su saopštili da je pad aviona možda izazvala greškom pilota, koji pred poletanje nisu aktivirali… »

Otkriven uzrok pada ruskog aviona

Blic 13.02.2018
Istražitelji su saopštili da je mogući uzrok pada ruskog putničkog aviona, kada je poginula 71 osoba, greška pilota, koji nije uključio grejač opreme za merenje pritiska, što je dovelo do pogrešnog očitavanja brzine. Međudržavni komitet za… »

Crne kutije otkrivaju: Za pad odgovorni piloti jer nisu uključili važan sigurnosni sistem

Kurir 13.02.2018
Netačni podaci o brzini aviona na pilotovom indikatoru, koji je povezan sa statičko-senzornim sistemom, doveli su do "specijalne situacije", kako se navodi. Ipak, za nesreću je odgovroan ljudki faktor jer piloti pred poletanje nisu aktivirali grejanje… »

Greška pilota najverovatnije uzrok pada ruskog aviona

RTV 13.02.2018
MOSKVA - Istražitelji su danas saopštili da je pad ruskog putničkog aviona, u kojem je u nedelju poginula 71 osoba, možda uzrokovan greškom pilota, koji pred poletanje nisu aktivirali grejanje opreme za merenje pritiska, što je rezultiralo… »

Istraga kaže: Ruski avion pao zbog greške pilota?

Večernje novosti 13.02.2018
Pad ruskog putničkog aviona, u kojem je poginula 71 osoba, možda uzrokovan greškom pilota, koji pred poletanje nisu aktivirali grejanje opreme za merenje pritiska, što je pokazalo pogrešne podatke o brzini letenja. Istražitelji su saopštili da je… »

Greška pilota najvjerovatnije uzrok pada ruskog aviona

Al Jazeera 13.02.2018
Nakon analize crne kutije s podacima o letu aviona, Međudržavni komitet za avijaciju saopćio uzrok pada. Istražitelji su u utorak saopćili da je pad ruskog putničkog aviona, u kojem je u nedjelju poginula 71 osoba, možda uzrokovan greškom pilota… »

Za razliku od SAD, Putin nema zvaničan portret

Vesti online 13.02.2018
"Predsednik Vladimir Putin nema zvaničan portret i takva tradicija ne postoji u Rusiji za razliku od SAD", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li ruski lider ima zvaničan portret poput onih koje imaju američki… »

Putin zahvalio Trampu na ponuđenoj pomoći u istrazi o padu aviona

Večernje novosti 13.02.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je u telefonskom razgovoru američkom predsedniku Donaldu Trampu na ponuđenoj pomoći u istrazi o padu aviona An-148. Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je u telefonskom razgovoru američkom predsedniku… »

Putin se zahvalio trampu: Predsednik SAD ponudio pomoć u istrazi oko pada ruskog aviona

Kurir 13.02.2018
"Predsednik se zahvalio svom američkom kolegi za izraze saučešće povodom nedavne avionske nesreće", rekao je Peskov, prenela je agencija Tass. "I za ponuđenu pomoć u istrazi, predsednik mu je, takođe, zahvalio", istakao je portparol Kremlja. Putin… »

Na vezi: Tramp ponudio pomoć prvom čoveku Rusije, Putin odgovara: Hvala

Blic 13.02.2018
Predsjednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je predsedniku SAD Donaldu Trampu na ponudi da pomogne u istrazi o avionskoj nesreći u moskovskoj oblasti, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. On je rekao da je Putin zahvalio Trampu na izjavljenom… »

Tramp ponudio pomoć Putinu

Vesti online 13.02.2018
SAD su spremne da pomognu ruskim vlastima u istrazi o padu aviona "An-148" u Moskovskoj oblasti, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. On je tokom telefonskog razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom izjavio saučešće predsedniku Rusije i… »

Tramp nudi pomoć putinu: Predsednik SAD ponudio pomoć u istrazi o padu aviona

Blic 13.02.2018
SAD su spremne da pomognu ruskim vlastima u istrazi o padu aviona "An-148" u Moskovskoj oblasti, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. On je tokom telefonskog razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom izjavio saučešće predsedniku Rusije i… »

Dramatični prizori iz vazduha: Novi snimak dronom pokazuje gde se srušio ruski avion

Pravda 13.02.2018
Putnički avion Antonov An-148 poleteo je za Orsk, u oblasti Urala, u nedelju sa aerodroma Domodedovo i nestao sa radara posle par minuta. Niko nije preživeo od ukupno 65 putnika i šest članova posade u avionu. Delovi letelice pronađeni su nedaleko od… »

Vujanović i Brajović uputili telegrame saučešća nakon pada aviona

Blic 12.02.2018
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu zbog avionske nesreće u blizini Moskve u kojoj je stradalo 65 putnika i šest članova posade. "Upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća… »

Tramp uputio saučešće Putinu

Blic 12.02.2018
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je večeras saučešće ruskom kolegi Vladimiru Putin povodom avionske nesreće u blizini Moskve u kojoj je stradalo 65 putnika i šest članova posade. Tramp je izrazio saučešće u telefonskom razgovoru sa… »

Kvar verovatni uzrok pada ruskog aviona

Danas 12.02.2018
Rusija u žalosti zbog nedeljne avio-nesreće U Rusiji je danas bio dan žalosti zbog nedeljne avionske nesreće u kojoj je stradalo svih 71 putnika i članova posade, dok su moskovske vlasti otkazale i tradicionalni festival Maslenica kojim se ispraća… »

Vesti dana »