Drama u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

Drama u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

BK TV pre 7 dana
Strašno! Na Ovčanskom putu u 21.06 sati, kod Hiljadupetnaeste nove, ispala je žena iz autobusa koja je zadobila lakše povrede i prevezena je u Urgentni centar, rekla je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć je noćas imala ukupno 110 intervencija, 13 na javnom mestu. Juče je bilo... »

Noć u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

Večernje novosti pre 7 dana
Na Ovčanskom putu u 21.06 kod Hiljadupetnaeste nove ispala je žena iz autobusa, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura
Na Ovčanskom putu u 21.06 kod Hiljadupetnaeste nove ispala je žena iz autobusa koja je zadobila lakše povrede i prevezena je u Urgentni centar, rekla je u utorak ujutru Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć... »

Burna noć iza beograđana: Žena ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, tegobe mučile srčane bolesnike

Kurir pre 7 dana
Jedna žena lakše je povređena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas u Ulici 1015 Nova. Tokom noći Hitna pomoć obavila je 110 intervencija, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici sa bolom u... »

Nezgoda na putu: Žena ispala iz autobusa u Ovči

Blic pre 7 dana
Nepoznata žena sinoć je ispala iz autobusa Ovčanskom putu na Paliluli usled čega je zadobila telesne povrede i prevezena je na Urgentni centar.
Nezgoda se dogodila oko 21 sat. - Hitna pomoć primila je poziv za intervenciju u 21.06, a stvar se dogodila kod Hiljadupetnaeste nove ulice. Ne znam na koji način je žena uspela da ispadne iz vozila, ali je srećom lakše povređena... »

Žena povređena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu

N1 Info pre 7 dana
Jedna žena lakše je povredjena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Nesreća se dogodila sinoć oko 21.00 u Ulici 1015 Nova. Tokom noći Hitna pomoć obavila je 110 intervencija, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici sa bolom u... »
©2018 Netmark d.o.o.