Drama u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

Drama u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

BK TV utorak, 13. februar 2018.
Strašno! Na Ovčanskom putu u 21.06 sati, kod Hiljadupetnaeste nove, ispala je žena iz autobusa koja je zadobila lakše povrede i prevezena je u Urgentni centar, rekla je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć je noćas imala ukupno 110 intervencija, 13 na javnom mestu. Juče je bilo... »

Noć u Beogradu: Žena ispala iz autobusa

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Na Ovčanskom putu u 21.06 kod Hiljadupetnaeste nove ispala je žena iz autobusa, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura
Na Ovčanskom putu u 21.06 kod Hiljadupetnaeste nove ispala je žena iz autobusa koja je zadobila lakše povrede i prevezena je u Urgentni centar, rekla je u utorak ujutru Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć... »

Burna noć iza beograđana: Žena ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, tegobe mučile srčane bolesnike

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Jedna žena lakše je povređena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas u Ulici 1015 Nova. Tokom noći Hitna pomoć obavila je 110 intervencija, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici sa bolom u... »

Nezgoda na putu: Žena ispala iz autobusa u Ovči

Blic utorak, 13. februar 2018.
Nepoznata žena sinoć je ispala iz autobusa Ovčanskom putu na Paliluli usled čega je zadobila telesne povrede i prevezena je na Urgentni centar.
Nezgoda se dogodila oko 21 sat. - Hitna pomoć primila je poziv za intervenciju u 21.06, a stvar se dogodila kod Hiljadupetnaeste nove ulice. Ne znam na koji način je žena uspela da ispadne iz vozila, ali je srećom lakše povređena... »

Žena povređena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu

N1 Info utorak, 13. februar 2018.
Jedna žena lakše je povredjena kada je ispala iz autobusa na Ovčanskom putu, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Nesreća se dogodila sinoć oko 21.00 u Ulici 1015 Nova. Tokom noći Hitna pomoć obavila je 110 intervencija, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici sa bolom u... »
©2018 Netmark d.o.o.