Izabrani slogani za kampanju podsticanja rađanja

Tata, hoću brata! Dosta reči, nek zakmeči: Pogledajte koji je slogan osvojio 150.000 dinara i pobedio u kampanji za podsticanje rađanja u Srbiji! Koji se vama dopada?

Kurir utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - Ministarstvo kulture i informisanja i vladin Savet za populacionu politiku odabrali su na konkursu slogane za kampanju podsticanja rađanja u Srbiji i prvo mesto dele: "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj!" Izabrano je šest slogana umesto planirana tri. Četiri su iz... »

Izabrani slogani za kampanju podsticanja rađanja

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Izabrani slogani za kampanju podsticanja rađanja
Ministarstvo kulture i informisanja i vladin Savet za populacionu politiku odabrali su na konkursu slogane za kampanju podsticanja rađanja u Srbiji i prvo mesto dele: "Ljubav i beba – prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj!"
Izabrano je šest slogana umesto planirana tri. Četiri su iz Beograda, jedan iz Pančeva i jedan iz Kuršumlije, objavilo je Ministarstvo kulture. Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba – prvo što nam treba!" Dragutina Kruške... »

Izabrani slogani za podsticaj rađanja

Danas utorak, 13. februar 2018.
Prvo mesto na Javnom pozivu Ministarstva kulture i informisanja osvojili slogani „Ljubav i beba - prvo što nam treba!“ i „Rađaj, ne odgađaj!“ Ministarstvo kulture i informisanja objavilo je rezultate Javnog poziva za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji.
Prvo mesto dele slogani „Ljubav i beba – prvo što nam treba!“ Dragutina Kruške (Beograd) i „Rađaj, ne odgađaj!“ Brankice Mandić (Beograd), drugo „Mama – neću sama, tata – hoću brata“ Vanje Milić (Kuršumlija) i „Dosta reči, nek... »

Ljubav i beba-prvo što nam treba! Rađaj, ne odgađaj!

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD: Ministarstvo kulture i informisanja i vladin Savet za populacionu politiku odabrali su na konkursu slogane za kampanju podsticanja rađanja u Srbiji i prvo mesto dele: "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj!"
Izabrano je šest slogana umesto planirana tri. Četiri su iz Beograda, jedan iz Pančeva i jedan iz Kuršumlije, objavilo je Ministarstvo kulture. Prvo mesto dele slogani „Ljubav i beba - prvo što nam treba!" Dragutina Kruške... »

Izabrani slogani za kampanju podsticaja rađanja: "Rađaj, ne odgađaj!"

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Izabrani slogani za kampanju podsticaja rađanja: "Rađaj, ne odgađaj!"
BEOGRAD - Ministarstvo kulture i informisanja objavilo je rezultate Javnog poziva za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji.
Komisija je većinom glasova donela odluku da ne dodeli pojedinačne nagrade s obzirom na to da nijedan od predloga ne zadovoljava potrebu da jedna poruka identifikuje složenost problema projektnog zadatka iz Javnog poziva, već da... »

Imperativom protiv bele kuge: Rađaj, ne odgađaj!

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Imperativom protiv bele kuge: Rađaj, ne odgađaj!
Beograd -- Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji.
Izabrano je šest slogana, umesto planirana tri, a novčane nagrade su zbog toga podeljene. Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj!", na drugom mestu su "Mama - neću sama, tata - hoću... »

"Ljubav i beba: - prvo što nam treba" Ovo su izabrani slogani za borbu protiv bele kuge u Srbiji

Blic utorak, 13. februar 2018.
Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane u kampanji koja bi trebalo da podstakne rađanje u Srbiji.
Od ukupno 1.002 predloga koja su stigla iz 104 grada i mesta u Srbiji izabrano je, prema mišljenju komisije, šest najboljih slogana. Prvo mesto podelile su dve poruke - "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne... »

Izabrani slogani borbe protiv "bele kuge": Dosta reči, nek zakmeči

Nova ekonomija utorak, 13. februar 2018.
Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji. Izabrano je šest slogana, umesto planirana tri, a novčane nagrade su zbog toga podeljene. Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj", na... »

Izabrani slogani za kampanju podsticanja rađanja u Srbiji

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Ministarstvo kulture i informisanja izabralo je šest najboljih slogana koji će biti korišćeni u kampanji za promociju mera populacione politike, sa ciljem podsticanja rađanja u Srbiji, saopšteno je danas.
Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba, prvo što nam treba" i "Rađaj, ne odgađaj", dok drugo mesto dele slogani "Mama - neću sama, tata - hoću brata" i "Dosta reči, nek zakmeči". Na trećem mestu su slogani "Čuda se ne dešavaju,... »

Kampanja: “Dosta reči, nek zakmeči”

BizLife utorak, 13. februar 2018.
Foto: YouTube screenshot Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji. Izabrano je šest slogana, umesto planirana tri, a novčane nagrade su zbog toga podeljene, prenosi B92. Prvo mesto dele slogani “Ljubav i beba – prvo što... »

Izabrani slogani za podsticanje rađanja

Radio 021 utorak, 13. februar 2018.
Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji.
Izabrano je šest slogana, umesto planirana tri, a novčane nagrade su zbog toga podeljene. Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj", na drugom mestu su "Mama - neću sama, tata - hoću... »

Izabrani slogani protiv "bele kuge": Dosta reči, nek zakmeči

N1 Info utorak, 13. februar 2018.
Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali su slogane koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji.
Izabrano je šest slogana, umesto planirana tri, a novčane nagrade su zbog toga podeljene. Prvo mesto dele slogani "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj", na drugom mestu su "Mama - neću sama, tata - hoću... »
©2018 Netmark d.o.o.