Jagodina: Pljačka menjačnice uz pomoć upaljača!

Jagodina: Pljačka menjačnice uz pomoć upaljača!

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Policija u Jagodin podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice mladića starih 24 godine zbog sumnje da su opljačkali agenciju i menjačnicu uz pomoć upaljača nalik na pištolj.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija Oni su osumnjičeni da su 7. februara ove godine od radnice agencije za registraciju vozila i menjačnice uzeli oko 127.000 dinara. Razbojništvo na Voždovcu! Policija je kod njih... »

Uhapšeni zbog pljačke menjačnice upaljačem nalik pištolju

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Policija u Jagodini podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice mladića starih 24 godine zbog sumnje da su opljačkali agenciju i menjačnicu uz pomoć upaljača nalik na pištolj
Policija u Jagodini podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice mladića starih 24 godine zbog sumnje da su opljačkali agenciju i menjačnicu uz pomoć upaljača nalik na pištolj, saopštili su danas. Oni su osumnjičeni da su 7.... »

Uhapšen zbog posedovanja pet i po kilograma spida

Politika utorak, 13. februar 2018.
Pripadnici beogradske policije zaplenili su pet i po kilograma spida i uhapsili Đ.V.(1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Policija je pretresom kuće u kojoj je Đ.V. boravio... »

Zaplenjeno 5,5 kilograma spida

Danas utorak, 13. februar 2018.
Policija je u Beogradu zaplenila pet i po kilograma spida i uhapsila dvadesetosmogodišnjeg Đ.V. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je pretresom kuće u kojoj je Đ.V. boravio zaplenila oko pet i po kilograma spida visokog kvaliteta, čija se ulična vrednost procenjuje na oko pet miliona dinara. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon... »

Zaplenjeno pet i po kilograma spida, uhapšen osumnjičeni

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD: Policija je u Beogradu zaplenila pet i po kilograma droge - spida i uhapsila Đ.V.(28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom pretresa kuće u kojoj je Đ.V. boravio policija je otkrila spid, visokog kvaliteta, čija se ulična vrednost procenjuje na oko pet miliona dinara, navodi se u saopštenju MUP-a. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48... »

Policija pretresla kuću u Beogradu i na sakrivenim mestima u njoj pronašla spid vredan pet miliona dinara (video)

Blic utorak, 13. februar 2018.
Policija je u Beogradu zaplenila pet i po kilograma droge - spida i uhapsila Đ. V.(28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom pretresa kuće u kojoj je Đ. V. boravio policija je otkrila spid, visokog kvaliteta, čija se ulična vrednost procenjuje na oko pet miliona dinara, navodi se u saopštenju MUP-a. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48... »

Zaplenjeno pet i po kilograma spida!

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Policija je u Beogradu zaplenila pet i po kilograma droge - spida i uhapsila Đ.V.(28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Prilikom pretresa kuće u kojoj je Đ.V. boravio policija je otkrila spid, visokog kvaliteta, čija se ulična vrednost procenjuje na oko pet miliona dinara, navodi se u saopštenju MUP-a.... »

Zaplenjena droga vredna pet miliona dinara, uhapšen osumnjičeni

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Pripadnici MUP-a u Beogradu zaplenili su pet i po kilograma spida i uhapsili Đ. V.(28) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su pet i po kilograma spida i uhapsili Đ. V.(28) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih... »

Beograđanin u kući krio 5,5 kilograma spida

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Beograđanin u kući krio 5,5 kilograma spida
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su pet i po kilograma spida i uhapsili Đ.V.(1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je pretresom kuće u kojoj je Đ.V. boravio zaplenila oko pet kilograma i 500 grama spida, visokog kvaliteta, čija se ulična vrednost procenjuje na oko 5 miliona dinara. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova... »

Rasvetljeno razbojništvo, dvojica uhapšena,treći u bekstvu

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Rasvetljeno razbojništvo, dvojica uhapšena,treći u bekstvu
Smederevo -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu intenzivnim operativnim radom rasvetlili su razbojništvo od 10. februara ove godine.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo, uhapšeni su M. R. (27) iz Kostolca i D. S. (33) iz Niša. Oni su osumnjičeni da su maskirani kapuljačama ušli u radnju i od radnice tražili novac, koji ona nije htela... »
©2019 Netmark d.o.o.