Povezane vesti

Borski plavi kamen obara rekorde

Večernje novosti 13.02.2018
U pogonima RTB-a Bor se, pored bakra, zlata, srebra i ostalih plemenitih metala, godišnje proizvede i do 1.200 tona bakar-sulfata (plavog kamena) i sve što se proizvede proda se unapred i bez ijedne reklamacije na kvalitet. U pogonima RTB-a Bor se… »

Borsko plavo zlato ide kao alva: Traže ga Turci, Mađari, Bugari, Grci, Poljaci, Makedonci! Sve što se proizvede, proda se…

Kurir 13.02.2018
BOR - U pogonima RTB Bor se, pored bakra, zlata, srebra i ostalih plemenitih metala, godišnje proizvede i do 1.200 tona bakar-sulfata (plavog kamena) i sve što se proizvede proda se unapred i bez ijedne reklamacije na kvalitet. Traže ga Turci, Mađari… »

Rekordna proizvodnja plavog kamena u Boru

RTS 13.02.2018
U pogonima RTB-a "Bor" je u januaru zabeležena rekordna mesečna proizvodnja bakar-sulfata, poznatijeg kao plavi kamen, od osnivanja pogona, saopštio je Rudarsko-topioničarski basen "Bor". Zbog velike potražnje, u RTB-u "Bor" su početkom ove godine… »

Borski plavi kamen obara rekorde

RTV 13.02.2018
BOR - U pogonima RTB Bor se, pored bakra, zlata, srebra i ostalih plemenitih metala, godišnje proizvede i do 1.200 tona bakar-sulfata (plavog kamena) i sve što se proizvede proda se unapred, bez ijedne reklamacije na kvalitet. Bakar-sulfat, u narodu… »

Borski plavi kamen ruši rekorde

Danas 13.02.2018
U pogonima RTB Bor se, pored bakra, zlata, srebra i ostalih plemenitih metala, godišnje proizvede i do 1.200 tona bakar-sulfata (plavog kamena) i sve što se proizvede proda se unapred, bez ijedne reklamacije na kvalitet. Bakar-sulfat, u narodu poznatiji… »

Jagma za plavim kamenom iz Bora

Mondo 13.02.2018
U pogonima RTB Bor se, pored bakra, zlata, srebra... godišnje proizvede i do 1.200 tona bakar-sulfata (plavog kamena) a sve što se proizvede proda se unapred. Foto: MONDO/Dragana Todorović Ilustracija Bakar-sulfat, u narodu poznatiji kao plavi kamen… »

Vesti dana »

Oglasio se i Erdogan, evo šta je napisao Trampu

Vesti online pre 5 satijoš 1 povezana

Sirija: Kurdi traže humanitarni koridor

Danas pre 12 satijoš 2 povezane

Sutra sveže jutro, tokom dana sunčano, do 27 stepeni

Večernje novosti pre 7 satijoš 2 povezane