Novi dan o Svetskom danu dece obolele od raka

Novi dan o Svetskom danu dece obolele od raka

N1 Info utorak, 13. februar 2018.
U Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka. Zato je važno da se podigne svest javnosti da je unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od raka zajednička misija čitavog društva.
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka, koji se obeležava 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40... »

Podrška deci oboleloj od raka i u Novom Sadu

NoviSad.com utorak, 13. februar 2018.
Novi Sad – Novi Sad je jedan od gradova u kojima će širom Srbije biti obeležen 15. februar, svetski dan dece obolele od raka. Tog dana će Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40 gradova... »

Humanitarni skup na Trgu slobode

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
Humanitarni skup na Trgu slobode povodom Svetskog dana dece obolele od raka, organizovaće se u četvrtak, 15. fabruara, od 12 do 14 časova.
Toga dana u 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak na male superheroje koji više nisu sa nama. Organizator je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, a slični skupovi 15. februara... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.