Vesić: Povećan budžet za školski sport

Vesić: Povećan budžet za školski sport

Danas utorak, 13. februar 2018.
Gradski menadžer Goran Vesić istakao je danas da grad u poslednje četiri godine puno ulaže u školski sport, kao i da bi trebalo da nastavi sa promocijom rekreativnog bavljenja sportom.
Vesić je podsetio da je budžet za organizaciju školskog sporta povećan sa šest miliona dinara, koliko je iznosio pre četiri godine, na 35 miliona, koliko iznosi danas, navodi se u saopštenju gradskog Sekretarijata za... »

Vesić: U prethodne 4 godine smo puno uložili u školski sport

Srbija danas utorak, 13. februar 2018.
Namera gradske vlasti je da što više ulaže u školski rekreativni sport
- Budžet za organizaciju školskih takmičenja je sa šest miliona dinara, koliki je bio pre četiri godine, ove godine 35 miliona dinara. To je mnogo više, ali još nije dovoljno - rekao je Vesić i naveo da trenutno oko 25.000 dece... »

Školski budžet povećan skoro 6 puta: Vesić želi da što više dece prođe program "Mini mini-sport" (FOTO)

Telegraf utorak, 13. februar 2018.
"Mini mini-sport" je nova akcija u kojoj učestvuju učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola
Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Beogradu bila je danas domaćin akcije "Mini mini-sport", koju sprovode Sekretarijat za sport Grada Beograda i Sportski savez Beograda. Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da grad u poslednje... »

Vesić: Nastavnici fizičkog će držati besplatne škole sportova za decu

Blic utorak, 13. februar 2018.
Termin od 19 do 21 časa, u svim školskim dvoranama, trebalo bi da bude rezervisan isključivo za školski sport, dok je plan da sledeće godine nastavnici i profesori fizičkog, ali i studenti drže besplatne škole sportova za decu, najavio je gradski menadžer Goran Vesić prilikom obilaska OŠ “Vuk Karadžić”.
- Na taj način bismo roditelje rasteretili troškova plaćanja škole sporta, jer ipak nemaju svi mogućnost da izdvoje novac da bi se dete bavilo sportom. Posebno želim da istaknem činjenicu da u ovoj akciji učestvuju bivši... »

Vesić: Budžet za školski sport povećan skoro šest puta

Studio B utorak, 13. februar 2018.
Osnovna škola „Vuk Karadžić” u Beogradu bila je domaćin akcije „Mini mini-sport”, koju sprovode Sekretarijat za sport Grada Beograda i Sportski savez Beograda. Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da grad u poslednje četiri godine puno ulaže u školski sport, kao i da bi grad trebalo da nastavi sa promocijom rekreativnog bavljenja sportom.
foto Beoinfo Vesić je podsetio da je budžet za organizaciju školskog sporta povećan sa šest miliona dinara, koliko je iznosio pre četiri godine, na 35 miliona, koliko iznosi danas. – To povećanje je zaista veliko, ali ipak još... »
©2018 Netmark d.o.o.