Šulc podneo ostavku na mesto lidera SPD

Šulc podneo ostavku na mesto lidera SPD

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Šulc podneo ostavku na mesto lidera SPD
Berlin -- Lider SPD Martin Šulc saopštio je da se povlači sa te funkcije i da ta odluka odmah stupa na snagu, te je ocenio da je vreme za obnovu stranke.
Šulc je novinarima rekao da je rukovodstvo SPD jednoglasno imenovalo liderku poslaničke grupe Andreu Nales za njegovog naslednika. Imenovanje Nalesove će, ipak, morati da odobri kongres partije 22. aprila, rekao je Šulc. AP... »

Šulc se povukao sa mesta predsednika SPD-a

Danas sreda, 14. februar 2018.
Lider nemačke Socijaldemokratske partije (SPD) Martin Šulc povukao se sa te funkcije i rekao da je partijski odbor podržao Andreu Nales kao njegovu naslednicu, prenosi N1.
Nalesovu tek treba formalno da nominuje izvršni odbor stranke, koji će se sastati. Nakon toga uslediće glasanje na vanrednom kongresu stranke 22. aprila. Ovo se dogodilo uoči glasanja 464.000 članova SPD-a, koji mogu da ulože... »

Šulc se povukao sa pozicije lidera SPD-a

Blic sreda, 14. februar 2018.
Lider nemačke Socijaldemokratske partije (SPD) Martin Šulc povukao se danas sa te funkcije i rekao da je partijski odbor podržao Andreu Nales kao njegov naslednika.
Nalesovu tek treba formalno da nominuje izvršni odbor stranke, koji će se sastati večeras. Nakon toga uslidiće glasanje na vanrednom kongresu stranke 22. aprila. Ovo se dogodilo uoči glasanja 464.000 članova SPD-a koji mogu da... »

Šulc podneo ostavku na mesto lidera SPD

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Lider Socijaldemokratske partije (SPD) Martin Šulc saopštio je danas da se povlači sa te funkcije i da ta odluka odmah stupa na snagu, te je ocenio da je vreme za obnovu stranke
Lider Socijaldemokratske partije (SPD) Martin Šulc saopštio je danas da se povlači sa te funkcije i da ta odluka odmah stupa na snagu, te je ocenio da je vreme za obnovu stranke. Šulc je novinarima rekao da je rukovodstvo SPD... »
©2018 Netmark d.o.o.