Sutra pretežno oblačno vreme, temperatura do sedam stepeni

Sutra pretežno oblačno vreme, temperatura do sedam stepeni

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno vreme, sa snegom u brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Uveče i tokom noći očekuje se delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar. Najniža temperatura biće od minus dva do jedan, najviša od dva do sedam. U Beogradu će biti pretežno oblačno i suvo vreme, a uveče i tokom noći će... »

Danas oblačno, mestimično sa snegom

Blic sreda, 14. februar 2018.
U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Više padavina ujutro i pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima.
Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za lokalnu pojavu vejavice u planinskim predelima, posle podne u slabljenju. Jutarnja temperatura od -1 do 2 C, najviša dnevna od 0 do 5 C, saopštio je... »

Danas u Srbiji oblačno, temperatura do pet stepeni

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Više padavina se očekuje pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za lokalnu pojavu vejavice u planinskim predelima. Jutarnja... »

Evo kakvo nas vreme očekuje

Mondo sreda, 14. februar 2018.
U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Više padavina ujutro i pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za lokalnu pojavu vejavice u planinskim... »

Zima se vratila na velika vrata: Tmurno i hladno sa snegom, najviše do 5 stepeni! Strpite se do petka i eto sunca!

Kurir sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Više padavina ujutro i pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za lokalnu pojavu vejavice u planinskim... »

Vratila se zima – oblaci i sneg, do pet stepeni

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Vratila se zima – oblaci i sneg, do pet stepeni
U Srbiji će biti oblačno, mestimično sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Više padavina se očekuje pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za vejavicu u planinskim predelima. Jutarnja temperatura će biti od... »
©2018 Netmark d.o.o.