Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
„Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije“, naglasio je Vučić u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Politika sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Predsednik Srbije je u obraćanju rekao da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate,... »

Vučić odlikovao Radu Đuričin, Cuneta, Muzej Vojvodine...

Radio 021 sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je, povodom Sretenja - Dana državnosti, odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama, navodeći da isticanjem zaslužnih, Srbija proslavlja sebe i svoju budućnost.
Vučić je na svečanosti u Predsedništvu Srbije kazao da su laureati, među kojima je sedam ustanova i 15 pojedinaca, pokazali da umeju da "budu tu za sve oko sebe, da trpe i da vole, da daju, pomažu i marljivo rade". Ordenom... »

Vučić uručio odlikovanja: Slaveći izuzetne trasiramo put

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Republike uručio državna priznanja povodom Dana državnosti zaslužnim ličnostima i institucijama. Vučić: Ljudske dužnosti su ono što moraš da uradiš, da bi se zvao čovekom
SRBIJA slavi veliki i važan dan, Dan državnosti, odajući počast svojim slavnim precima, sećajući se njihovih velikih dela i pokazujući svojoj deci koliko je za našu zemlju vredno živeti i boriti se. Isticanjem izuzetnih i... »

Vučić podelio ordenje / VIDEO

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Vučić podelio ordenje / VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je, povodom Sretenja - Dana državnosti, odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.
Naveo je da isticanjem zaslužnih Srbija proslavlja sebe i svoju budućnost. Vučić je na svečanosti u Predsedništvu Srbije kazao da su laureati, među kojima je sedam ustanova i 15 pojedinaca, pokazali da umeju da "budu tu za sve... »

Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da, dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti, Srbija – slaveći laureate – proslavlja sebe i svoju budućnost. Zbog svojih dela, ove godine odlikovane su 22 osobe, institucije, udruženja kao i tri strana državljanina.
"Isticanjem pojedinaca, pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji su čitav život posvetili napretku i građenju Srbije", naglasio je predsednik u obraćanju na svečanosti u... »

Vučić podelio ordenje: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
Predsednik Srbije je u obraćanju rekao da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. - Isticanjem pojedinaca pokazujemo... »

Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti

RTV sreda, 14. februar 2018.
RTV: Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.
"Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije, naglasio je on u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Koga je danas odlikovao Vučić?

Danas sreda, 14. februar 2018.
Povodom Dana državnosti Srbija danas slavi svoj veliki dan, Dan državnosti, odajući počast svojim slavnim precima, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na dodeli odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
Vi koji ste odlikovani, svako od vas je u svoj oblasti slavio i proslavio Srbiju, danas Srbija slaveći vas proslavlja sebe i svoju budućnost, rekao je Vučić. Isticanjem izuzetnih i značajnih institucija i pojedinaca pokazujemo... »

Vučić prvi put delio ordenje: "Slaveći laureate, slavimo budućnost"

Blic sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.
- „Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije“ - naglasio je on u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Državno odlikovanje i za Cuneta! (foto)

Mondo sreda, 14. februar 2018.
Povodom Dana državnosti Srbije, predsednik Vučić uručio je odlikovanja važnim institucijama i pojedincima. Među laureatima glumci Marko Nikolić i Rada Đuričin, Svetislav Basara, posthumno Cune Gojković...
Foto: Mondo/Antonio Ahel Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.... »

Vučić uručio odlikovanja zaslužnim građanima: Srbija danas slaveći laureate proslavlja svoju budućnost

Kurir sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem... »
©2018 Netmark d.o.o.