Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
„Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije“, naglasio je Vučić u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Vučić: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Politika pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Predsednik Srbije je u obraćanju rekao da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate,... »

Vučić odlikovao Radu Đuričin, Cuneta, Muzej Vojvodine...

Radio 021 pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je, povodom Sretenja - Dana državnosti, odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama, navodeći da isticanjem zaslužnih, Srbija proslavlja sebe i svoju budućnost.
Vučić je na svečanosti u Predsedništvu Srbije kazao da su laureati, među kojima je sedam ustanova i 15 pojedinaca, pokazali da umeju da "budu tu za sve oko sebe, da trpe i da vole, da daju, pomažu i marljivo rade". Ordenom... »

Vučić uručio odlikovanja: Slaveći izuzetne trasiramo put

Večernje novosti pre 8 dana
Predsednik Republike uručio državna priznanja povodom Dana državnosti zaslužnim ličnostima i institucijama. Vučić: Ljudske dužnosti su ono što moraš da uradiš, da bi se zvao čovekom
SRBIJA slavi veliki i važan dan, Dan državnosti, odajući počast svojim slavnim precima, sećajući se njihovih velikih dela i pokazujući svojoj deci koliko je za našu zemlju vredno živeti i boriti se. Isticanjem izuzetnih i... »

Vučić podelio ordenje / VIDEO

B92 pre 8 dana
B92: Vučić podelio ordenje / VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je, povodom Sretenja - Dana državnosti, odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.
Naveo je da isticanjem zaslužnih Srbija proslavlja sebe i svoju budućnost. Vučić je na svečanosti u Predsedništvu Srbije kazao da su laureati, među kojima je sedam ustanova i 15 pojedinaca, pokazali da umeju da "budu tu za sve... »

Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti

RTS pre 8 dana
RTS: Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da, dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti, Srbija – slaveći laureate – proslavlja sebe i svoju budućnost. Zbog svojih dela, ove godine odlikovane su 22 osobe, institucije, udruženja kao i tri strana državljanina.
"Isticanjem pojedinaca, pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji su čitav život posvetili napretku i građenju Srbije", naglasio je predsednik u obraćanju na svečanosti u... »

Vučić podelio ordenje: Slaveći laureate, slavimo budućnost

Vesti online pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
Predsednik Srbije je u obraćanju rekao da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. - Isticanjem pojedinaca pokazujemo... »

Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti

RTV pre 8 dana
RTV: Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.
"Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije, naglasio je on u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Koga je danas odlikovao Vučić?

Danas pre 8 dana
Povodom Dana državnosti Srbija danas slavi svoj veliki dan, Dan državnosti, odajući počast svojim slavnim precima, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na dodeli odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
Vi koji ste odlikovani, svako od vas je u svoj oblasti slavio i proslavio Srbiju, danas Srbija slaveći vas proslavlja sebe i svoju budućnost, rekao je Vučić. Isticanjem izuzetnih i značajnih institucija i pojedinaca pokazujemo... »

Vučić prvi put delio ordenje: "Slaveći laureate, slavimo budućnost"

Blic pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.
- „Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije“ - naglasio je on u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu... »

Državno odlikovanje i za Cuneta! (foto)

Mondo pre 8 dana
Povodom Dana državnosti Srbije, predsednik Vučić uručio je odlikovanja važnim institucijama i pojedincima. Među laureatima glumci Marko Nikolić i Rada Đuričin, Svetislav Basara, posthumno Cune Gojković...
Foto: Mondo/Antonio Ahel Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost.... »

Vučić uručio odlikovanja zaslužnim građanima: Srbija danas slaveći laureate proslavlja svoju budućnost

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem... »

Beli: Zahtev za ličnu kartu predat pre dve nedelje

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Napad na školu u nigeriji: Roditelji napravilli listu, nestala 101 devojaka

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Holandija odobrila predlog o genocidu nad Jermenima 1915. godine

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.