Povezane vesti

Turska vojska ubila 1.485 terorista u Afrinu

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Turska vojska ubila je ukupno 1.485 terorista tokom vojne operacije "Maslinova grana" u severnom sirijskom regionu Afrin, saopštio je danas Generalštab Vojske Turske
Turska vojska ubila je ukupno 1.485 terorista tokom vojne operacije "Maslinova grana" u severnom sirijskom regionu Afrin, saopštio je danas Generalštab Vojske Turske. U saopštenju je navedeno da je danas u Afrinu ubijeno 46... »

"Maslinova grana": Turska vojska ubila 1.485 terorista u Arifinu

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Turska vojska ubila je ukupno 1.485 terorista tokom vojne operacije "Maslinova grana" u severnom sirijskom regionu Afrin, saopštio je danas Generalštab Vojske Turske.
U saopštenju je navedeno da je danas u Afrinu ubijeno 46 terorista, prenela je agencija Tass. Vojna operacija u Afrinu protiv, kako se navodi, kurdskih "Jedinica za zaštitu naroda" (YPG), Kurdistanske radničke partije (PKK),... »

Turska ofanziva u Siriji: Ubijeno 1.485 terorista u Afrinu

Kurir sreda, 14. februar 2018.
U saopštenju je navedeno da je danas u Afrinu ubijeno 46 terorista. Vojna operacija u Afrinu protiv, kako se navodi, kurdskih "Jedinica za zaštitu naroda" (YPG), Kurdistanske radničke partije (PKK), Demokratske savezne partije, započela je 20. januara. Te kurdske organizacije Ankara smatra... »

Turska vojska ubila 1.485 terorista u Afrinu

Politika sreda, 14. februar 2018.
ANKARA – Turska vojska ubila je ukupno 1.485 terorista tokom vojne operacije „Maslinova grana” u severnom sirijskom regionu Afrin, saopštio je danas Generalštab Vojske Turske. U saopštenju je navedeno da je danas u Afrinu ubijeno 46 terorista, prenela je agencija Tas. Vojna operacija u Afrinu... »

Vojna operacija Maslinova grana: Turska vojska ubila 1.485 terorista u Arifinu

Blic sreda, 14. februar 2018.
Turska vojska ubila je ukupno 1.485 terorista tokom vojne operacije "Maslinova grana" u severnom sirijskom regionu Afrin, saopštio je danas Generalštab Vojske Turske.
U saopštenju je navedeno da je danas u Afrinu ubijeno 46 terorista, prenela je agencija Tas s. Vojna operacija u Afrinu protiv, kako se navodi, kurdskih "Jedinica za zaštitu naroda" (YPG), Kurdistanske radničke partije (PKK),... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.