Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc kaže da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati.
Sebastijan Kurc je, pred sednicu Vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekancelara Hajnc Kristijana Štrahea Politici da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan i da se trudi... »

Kurc: Priznali smo Kosovo, taj stav nećemo menjati

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Austrija je priznala Kosovo, i taj stav neće menjati, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc. On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea "Politici" da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan, i da se trudi da da doprinos normalizaciji odnosa Beograda i Prištne.
Na pitanje da li je Štraheovo opredeljenje da podrži jednu stranu oslabilo posredničku poziciju Austrije, umesto Kurca odgovorio je sam Štrahe koji je negirao tu tvrdnju, i naglasio da ima razumevanje za obe strane, ali je... »

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

Kurir sreda, 14. februar 2018.
On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea Politici da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan i da se trudi da da doprinos normalizaciji odnosa Beograda i Prištne. Na pitanje da li je... »

Buru prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to je to

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Buru prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to je to
Beč -- Ni danas se u Austriji ne stišava bura zbog izjave vicekancelara da je Kosovo deo Srbije. Polemiku prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to se neće promeniti
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je, pred današnju sednicu vlade, rekao da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan i da se trudi da dâ doprinos normalizaciji odnosa Beograda i Prištne. Na pitanje da li je Štraheovo... »

Kurc: Priznali smo Kosovo, taj stav nećemo menjati

Blic sreda, 14. februar 2018.
Austrija je priznala Kosovo, i taj stav neće menjati, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc.
On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea "„Politici"“ da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan, i da se trudi da da... »

Buru prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to je to

Press sreda, 14. februar 2018.
Ni danas se u Austriji ne stišava bura zbog izjave vicekancelara da je Kosovo deo Srbije. Polemiku prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to se neće promeniti .
Foto:B92.net Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je, pred današnju sednicu vlade, rekao da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan i da se trudi da dâ doprinos normalizaciji odnosa Beograda i Prištne. Na pitanje da li... »

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc rekao je da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc rekao je da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati. On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea „Politici“ da je... »
©2019 Netmark d.o.o.