Povezane vesti

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

RTS 14.02.2018
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc kaže da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati. Sebastijan Kurc je, pred sednicu Vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekancelara Hajnc Kristijana Štrahea Politici da je Kosovo deo Srbije… »

Kurc: Priznali smo Kosovo, taj stav nećemo menjati

Vesti online 14.02.2018
Austrija je priznala Kosovo, i taj stav neće menjati, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc. On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea "Politici" da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je… »

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

Kurir 14.02.2018
On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea Politici da je Kosovo deo Srbije, naglasio da je Austrija prijatelj i da podržava Zapadni Balkan i da se trudi da da doprinos normalizaciji odnosa… »

Kurc: Austrija je priznala Kosovo i taj stav neće menjati

Večernje novosti 14.02.2018
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc rekao je da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc rekao je da je Austrija priznala Kosovo i da taj stav neće menjati. On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja… »

Buru prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to je to

Press 14.02.2018
Ni danas se u Austriji ne stišava bura zbog izjave vicekancelara da je Kosovo deo Srbije. Polemiku prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to se neće promeniti . Foto:B92.net Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je, pred današnju sednicu vlade, rekao… »

Buru prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to je to

B92 14.02.2018
Beč -- Ni danas se u Austriji ne stišava bura zbog izjave vicekancelara da je Kosovo deo Srbije. Polemiku prekida Kurc: Austrija priznala Kosovo i to se neće promeniti. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je, pred današnju sednicu vlade, rekao da je… »

Kurc: Priznali smo Kosovo, taj stav nećemo menjati

Blic 14.02.2018
Austrija je priznala Kosovo, i taj stav neće menjati, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc. On je, pred sednicu vlade, povodom bure koja se digla zbog izjave vicekanelara Hajnc Kristijana Štrahea "„Politici"“ da je Kosovo deo Srbije, naglasio da… »

Vesti dana »