Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodimo red u državu

Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodimo red u državu

RTV sreda, 14. februar 2018.
RTV: Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodimo red u državu
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da se ažuriranjem adresnog registra u Srbiji uvodi red u državu koja će, kaže, za taj projekat izdvojiti oko pet miliona evra.
Brnabić je u prostorijama Srpsko-korejskog informatičkog pristupnog centra razgovarala sa novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda koji rade na izradi elaborata ulica i kućih brojeva u okviru ažuriranja adresnog... »

Pet miliona evra da sve ulice imaju table i brojeve

Radio 021 sreda, 14. februar 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu i navela da će država izdvojiti pet miliona evra da sva naselja u Srbiji dobiju table s nazivima ulica i kućnim brojevima.
Ona je, posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda u Srpsko-korejskom informatičko pristupnom centru, koji rade na izradi elaborata ulica i kućnih brojeva u okviru projekta ažuriranja adresnog... »

Više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu

Nova ekonomija sreda, 14. februar 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu. Ona je navela da će država izdvojiti pet miliona evra da sva naselja u Srbiji dobiju tablice s nazivima ulica i kućnim brojevima. Posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog... »

Država će izdvojiti pet miliona evra, svako naselje dobiće tablice sa adresom

Blic sreda, 14. februar 2018.
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da se ažuriranjem adresnog registra u Srbiji uvodi red u državu koja će, kaže, za taj projekat izdvojiti oko pet miliona evra.
Branabić je u prostorijama Srpsko-korejskog informatičkog pristupnog centra razgovarala sa novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda koji rade na izradi elaborata ulica i kućih brojeva u okviru ažuriranja adresnog... »

Država izdvaja novac: Svakoj kući adresa i broj

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Država izdvaja novac: Svakoj kući adresa i broj
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu.
Ona je navela da će država izdvojiti pet miliona evra da sva naselja u Srbiji dobiju tablice s nazivima ulica i kućnim brojevima. Ona je posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda u... »

Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodimo red u državu

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodimo red u državu
Ažuriranjem adresnog registra u Srbiji uvodi se red u državu koja će, za taj projekat izdvojiti oko pet miliona evra, izjavila je premijerka Ana Brnabić.
Ana Brnabić je u prostorijama Srpsko-korejskog informatičkog pristupnog centra razgovarala sa novozaposlenim geodetama iz Rebuličkog geodestkog zavoda koji rade na izradi elaborata ulica i kućih brojeva u okviru ažuriranja... »

Brnabić: Ažuriranjem adresnog registra uvodi se red u državu

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu i navela da će država izdvojiti pet miliona evra da sva naselja u Srbiji dobiju tablice s nazivima ulica i kućnim brojevima.
Ona je posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda u Srpsko-korejskom informatičko pristupnom centru, koji rade na izradi elaborata ulica i kućnih brojeva u okviru projekta ažuriranja adresnog... »

(Foto) Premijerka Brnabić u geodetskom zavodu: Ažuriranjem adresnog registra uvodi se red u državu

Kurir sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da više od tri miliona građana Srbije nema validnu adresu i navela da će država izdvojiti pet miliona evra da sva naselja u Srbiji dobiju tablice s nazivima ulica i kućnim brojevima. Ona je posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz... »

Brnabić u Geodetskom zavodu: Razgovori o izradi elaborata ulica i kućnih brojeva

Blic sreda, 14. februar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovaraće danas sa novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda koji rade na izradi elaborata ulica i kućnih brojeva, u okviru projekta ažuriranja adresnog registra u sredu.
Kako je najavljeno iz Vlade Srbije, premijerka će sa geodetama razgovarati u prostorijama Srpsko-korejskog informatičko pristupnog centra Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Nakon uspešne realizacije pilot projekta... »
©2019 Netmark d.o.o.