Povezane vesti
Zločin koji je šokirao Srbiju: "Rekla mi je da joj je dosta jela i pića. Oteo sam joj nož i posekao je, nisam ni znao da…
Blic 14.02.2018
Suđenje Draganu Rikanoviću (64) optuženom za teško ubistvo svoje nevenčane supruge Jasmine Davidović (54) koje se dogodilo u junu prošle godine u jednoj pekari u Bačkoj Palanci počelo je danas pred novosadskim Višim sudom. Rikanović, koji se od… »
Zločin iz ljubomore u bačkoj palanci počelo suđenje, osumnjičeni izjavio: Bio sam šokiran, ne znam kako mi je nož…
Večernje novosti 14.02.2018
Dragan Rikanović (66) iz Bačke Palanke, 19. juna 2017. godine, u alkoholisanom stanju, sa četiri uboda nožem usmrtio Jasminu Davidović (54), sa kojom je bio u vanvračnoj vezi. Suđenje Draganu Rikanoviću (66) iz Bačke Palanke, optuženom da je 19… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog ranog cvetanja voćaka, Srbiju čekaju novi izazovi - mrazevi mogu uništiti rod
RTS pre 22 minutajoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane