Povezane vesti
Mogerini: Vučić i Tači jasno za dijalog o Kosovu
Politika 16.02.2018
SOFIJA – Jasna je rešenost predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, za nastavak dijaloga i oni su počeli razgovore o sklapanju pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa, ocenila je danas u Sofiji visoka… »
Mogerini otkrila: Vučić i Tači već uveliko rade na izradi obavezujućeg sporazuma!
Pravda 16.02.2018
Šefica diplomatije EU Federika Mogerini kaže da očekuje da Beograd i Priština postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom da su, kako kaže, već ušli u razgovore o tom pitanju. - Ja sam realno… »
Mogerini optimista:Sporazum o Kosovu do kraja 2019
Mondo 16.02.2018
Beograd i Priština mogu da postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom da Vučić i Tači već razgovoraju o tom pitanju, kaže šefica diplomatije EU Federika Mogerini. Foto: Beta/AP Photo/Valentina… »
Mogerini: Optimista sam, sporazum Beograda i Prištine moguć do kraja 2019. godine
Blic 16.02.2018
Šefica diplomatije EU Federika Mogerini kaže da očekuje da Beograd i Priština postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom su, kako kaže, već ušli u razgovore o tom pitanju. - Ja sam realno… »
Šta kaže EU o podeli Kosova: "Bez komentara, uskoro poziv obema stranama da dođu u Brisel"
Blic 16.02.2018
Zvaničnici EU koji posreduju u dijalogu između Beograda i Prištine navode da rade sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem na sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa, piše "Gazeta ekspres". Kako prenosi… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana