Povezane vesti
Mogerini: Vučić i Tači jasno za dijalog o Kosovu
Politika 16.02.2018
SOFIJA – Jasna je rešenost predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, za nastavak dijaloga i oni su počeli razgovore o sklapanju pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa, ocenila je danas u Sofiji visoka predstavnica… »
Mogerini otkrila: Vučić i Tači već uveliko rade na izradi obavezujućeg sporazuma!
Pravda 16.02.2018
Šefica diplomatije EU Federika Mogerini kaže da očekuje da Beograd i Priština postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom da su, kako kaže, već ušli u razgovore o tom pitanju. - Ja sam realno optimista… »
Mogerini optimista:Sporazum o Kosovu do kraja 2019
Mondo 16.02.2018
Beograd i Priština mogu da postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom da Vučić i Tači već razgovoraju o tom pitanju, kaže šefica diplomatije EU Federika Mogerini. Foto: Beta/AP Photo/Valentina Petrova… »
Mogerini: Optimista sam, sporazum Beograda i Prištine moguć do kraja 2019. godine
Blic 16.02.2018
Šefica diplomatije EU Federika Mogerini kaže da očekuje da Beograd i Priština postignu pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa do kraja naredne godine, s obzirom su, kako kaže, već ušli u razgovore o tom pitanju. - Ja sam realno optimista da… »
Šta kaže EU o podeli Kosova: "Bez komentara, uskoro poziv obema stranama da dođu u Brisel"
Blic 16.02.2018
Zvaničnici EU koji posreduju u dijalogu između Beograda i Prištine navode da rade sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem na sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa, piše "Gazeta ekspres". Kako prenosi prištinski… »
Vesti dana »

U zatvoru na Klisi nema više pritvorenih u slučaju "nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 37 minutajoš 32 povezane

Uplaćena sredstva visokoškolskim ustanovama koje su započele izvođenje nastave
RTK pre 22 minutajoš 21 povezana

Izrael objavljuje snimke napada na Teheran, ali sprečava da se prikazuju posljedice iranskih napada
Al Jazeera pre 12 minutajoš 15 povezanih

Rhmz popalio alarme u celoj Srbiji! Sutra najtopliji dan, idemo do 35 stepeni, imaćemo i pljuskove! A novi nalet tropskih vrućina tek sledi!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Izrael: Više od 50 aviona učestvovalo u operacijama u Iranu; Grosi: Iran nije nameravao da stvara nuklearno oružje
RTV pre 47 minutajoš 72 povezane