Povezane vesti
KIJA I JA NIKAD NISMO BILI DRUGOVI: Andrija otkrio nepoznate detalje! Evo kad su zaista obnovili vezu i šta kaže o Slobi!
Svet & Skandal 18.02.2018
Otkad se pre oko tri meseca pridružila zadrugarima u Beloj kući i otkrila da je obnovila vezu sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem, Kristina Kija Kockar, još zakonita supruga Slobodana Radanovića na meti je zluradih komentara da je sve izmislila, kao i da… »
Andrija Lazović: Kija i ja nikada nismo bili drugovi, čekam je da izađe, videću da li ulazim u šou
Večernje novosti 17.02.2018
Posle svega što se dešavalo u "Zadruzi" oglasio se i Kijin dečko Andrija Lazović, koji je otkrio u kakvom je odnosu sa Kristinom. Posle svega što se dešavalo u "Zadruzi" oglasio se i Kijin dečko Andrija Lazović, koji je otkrio u kakvom je odnosu sa… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana