Povezane vesti
Beli poručio Đilasu: Nemoj da se jurimo po vašarima! Evo šta treba da uradiš ako ti trebaju moji glasovi!
Kurir 20.02.2018
Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, odgovorio je u svom stilu Draganu Đilasu da će mu dati svoje glasove ako mu trebaju, a za to je postavio samo jedan uslov. "Pošto vredno i redovno opozicija baca spin da sam Vučićev, neka javno… »
Beli odgovorio Đilasu: Dragane, samo recite, zinulo mi je du*e za tvoje glasove i ja ću povući kandidaturu
Večernje novosti 20.02.2018
Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli odgovorio je u svom stilu Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću na prozivke da je Vučićev čovek. Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli odgovorio je u svom stilu Draganu… »
Vesti dana »
Vlade Đurović i pored važne pobede nad Hapoelom kritikovao jednog košarkaša Zvezde
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Danas su nas Rusi udarili sa 71 raketom i 450 dronova" Dramatična poruka Zelenskog: "Amerikanci su očekivali da će to trajati nedelju dana"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Život i smrt saef: Al-islama Od očiglednog naslednika do lica sa poternice: "Mi se borimo ovde u Libiji, mi umiremo ovde u Libiji"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Putin je održao reč" Šok izjava Donalda Trampa nakon novog ruskog napada
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana