Povezane vesti
Haos na suđenju legiji! Ulemek besneo: Za..bavate me već 17 godina! Sramota me je vaše sramote
Kurir 23.02.2018
Ogorčen što postupak protiv njega za organizovanje pobune „crvenih beretki“ 2001. Traje sedam godina, Ulemek kratko rekao da nije kriv i da ga je sramota što suđenje kreće iznova. Milorad Ulemek Legija, kome se sudi zbog sumnje da je organizovao… »
Legija tvrdi: Sud se iživljava nad nama
Večernje novosti 22.02.2018
Milorad Ulemek na suđenju zbog organizovanja oružane pobune pripadnika JSO. poslednjih sedam godina smo na sudu i sad sve opet počinje iz početka. DA nisam ovde mislio bih da me neko zaj...va. To što se radi nema smisla, prelazi u iživljavanje prema… »
Vesti dana »
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Savić vikao i psovao na meču sa Srbijom, kamere sve snimile: "Šta je šmekeri, mislite da je gotovo?"
Mondo pre 44 minutajoš 22 povezane