Povezane vesti

Vučić: Razumeli smo kancelarku, računamo na podršku Nemačke

Dnevnik 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče u Berlinu da veruje u podršku Nemačke i da ćemo uz njenu pomoć uspeti da pronađemo kompromisno rešenje. Naglasio je da u odnosima Beograda i Prištine nije prihvatljivo rešenje da Srbija bude… »

Vučić: Za region važan angažman Merkelove

Politika 27.02.2018
„Verujem u kompromis, a ne u jednostrana rešenja. Da obe strane nešto izgube, pa makar i da ne budu zadovoljne. Za narod ne bi bilo prihvatljivo da Srbija bude jedini gubitnik”, poručio je u Berlinu Aleksandar Vučić, objašnjavajući stav… »

Vučić doputovao u Berlin, sa Merkelovom u ključnom trenutku

Vesti online 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas oko podne u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja ga je srdačno dočekala ispred sedišta kancelarske službe. Posle sastanka, Vučić i Merkel će se, kako se očekuje, obratiti… »

Vučić: Pred Srbijom težak put u reformama i rešavanje odnosa Beograd-Priština

Novi magazin 27.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Berlinu da je pred Srbijom težak put u reformama u vladavini prava, kao i teška prepreka koja se tiče rešavanja odnosa Beograda i Prištine. Na konferenciji za novinare s nemačkom kancelarkom Angelom… »

Vučić iz Nemačke: Važnije je ljubiti zemlju svoje dece, nego svojih predaka

Nova ekonomija 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Berlinu da je pred Srbijom težak put u reformama u vladavini prava, kao i teška prepreka koja se tiče rešavanja odnosa Beograda i Prištine. Na konferenciji za novinare s nemačkom kancelarkom Angelom… »

Vučić nakon sastanka sa Merkel: Pred Srbijom težak put

SEEbiz 27.02.2018
BERLIN - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Berlinu da je pred Srbijom težak put u reformama, kao i teška prepreka koja se tiče rešavanja odnosa Beograda i Prištine. Na konferenciji za novinare s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel… »

Vučić u Berlinu o Kosmetu: Neprihvatljivo da Srbija bude jedini gubitnik; Merkel: Cenim Vučićev rad

RTS 27.02.2018
Kancelarka Angela Merkel poručuje da Nemačka ohrabruje Srbiju da nastavi reforme i podržava njenu evropsku perspektivu. Ističe da pregovori o priključenju mogu biti uspešni uz dalje reforme i u svetlu pitanja odnosa sa Prištinom. Ja ne propisujem… »

Predsednik u Berlinu Počasni stroj i srdačan doček Merkelove za Vučića, održan sastanak sa kancelarkom (foto)

Večernje novosti 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. BERLIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas oko podne u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja ga je srdačno dočekala… »

Merkel: Nemačka podržava evropsku perspektivu Srbije

Danas 27.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila je da Nemačka ohrabruje Srbiju da nastavi reforme i podržava evropsku perspektivu Srbije. Ona je, na zajedničkoj pres-konferenciji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nakon današnjeg sastanka u… »

Merkel: Podržavamo Srbiju na putu ka EU, razgovarano o sporazumu sa Kosovom. ...

Beta 27.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Berlinu da je pred Srbijom težak put u reformama, kao i teška prepreka koja se tiče rešavanja odnosa Beograda i Prištine. Na konferenciji za novinare s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel Vučić je… »

Vučić o Kosovu: Rekao sam Merkelovoj - spremni smo na...

Vesti online 27.02.2018
"Srbija je posvećena miru i stabilnosti na Zapadnom Balkanu i računa na dalju podršku Nemačke i kancelarke Angele Merkel, kakvu je i do sada imala", rekao je predsednik Srbije Alerksandar Vucičh na zajedničkoj pres konferenciji u Berlinu s… »

Vučić gost Nemačke kancelarke: "Ja se nikome ne udvaram, ali bez Merkelove bismo imali težu situaciju"

Blic 27.02.2018
Ja ne propisujem ššta se mora desiti po pitanju Kosova, neću da delim savete. Predsednik Srbije je tu glavni akter, poručila je danas kancelarka Angela Merkel po pitanju sporazuma Beograda i Prišštine, a nakon sastanka sa predsednikom Srbije… »

Vučić kod Merkel: Da ne budemo gubitnici u svemu

Mondo 27.02.2018
"Obećao sam Angeli Merkel da ćemo sačuvati mir i stabilnost", rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Berlinu gde se sastao sa kancelarkom Savezne Republike Nemačke. Teška tema - Kosovo. Nemačka podržava put Srbije ka EU, rekla je Angela… »

Zajednički pred novinarima u Berlinu Vučić sa Merkelovom o odnosu Beograda i Prištine: Važnije je ljubiti zemlju svoje…

Kurir 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u radnoj poseti Berlinu, a nakon sastanka sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel, usledilo je zajedničko obraćanje medijima. Na početku konferencije, kancelarka Merkel je rekla da je sa Vučićem… »

"Rekao sam Merkelovoj - rešenje je da i mi i oni izgubimo"

B92 27.02.2018
Berlin -- Predsednik Aleksandar Vučić rekao je posle razgovora sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel da je "razumeo sve poruke" i da će raditi na rešavanju problema KiM. Vučić je rekao da je pred Srbijom "težak" put ka EU, da mora mnogo da se… »

Merkel: Nemačka podržava i ohrabruje Srbiju na putu ka EU

Novi magazin 27.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas u Berlinu da Nemačka podržava evropsku perspektivu Srbije i ohrabruje je da nastavi započete reforme. "Zaista nas je impresioniralo na koji način Srbija ide putem reformi, to se vidi i na osnovu… »

Predsednik u poseti Nemačkoj Vučić: Nije prihvatljivo da Srbija bude jedini gubitnik; Merkel: Podržavamo vaš put ka EU

Večernje novosti 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Nemačkoj, rekao je povodom dijaloga Beograda i Prištine, da je naša zemlja spremna za rešenje po kome “obe strane nešto gube”. Srbija je posvećena miru i stabilnosti na Zapadnom… »

Merkel sa Vučićem: Osvrnuli smo se na pitanje kako do ugovornog rešenja za Kosovo

RTV 27.02.2018
BERLIN - Nemačka podržava put Srbije, rekla je danas nemačka kancelarka Angela Merkel posle razgovora s predsednikom Aleksandrom Vučićem i istakla da pregovori o priključenju mogu biti uspešni uz dalje reforme u domenu pravne države i u svetlu… »

Vučić i Merkelova danas u Berlinu: Sastaju se po 11. put, a evo kakvu podršku možemo da očekujemo

Blic 27.02.2018
Susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel danas u Berlinu može da bude signal da će Beograd imati podršku da se pitanje odnosa sa Prištinom razreši tako da i naša zemlja bude zadovoljna, ocenjuju poznavaoci… »

Vučić u Berlinu, srdačan doček Angele Merkel

RTS 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je tokom prepodneva u radnu posetu Berlinu, na poziv kancelarke Angele Merkel, sa kojom se sastao po 11. put, i to u trenutku kada je pitanje sporazuma Beograda i Prištine u vrhu agende gotovo svih evropskih… »

Vučić stigao u Berlin, na aerodromu svečani doček

B92 27.02.2018
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić stigao je Berlin gde se sastaje sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Vučića je na aerodromu dočekao počasni stroj, a iz vazdušne luke uputio se na razgovore sa najjačom političkom figurom u Evropi. Tema… »

Srdačan prijem u sedištu nemačke kancelarke: Merkelova sa osmehom dočekala Vučića

Kurir 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u radnoj poseti Berlinu, gde se sastao sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. 1 / 7 Foto: Predsednistvo Predsednik je u Berlin doputovao na poziv nemačke kancelarke, a dočekan je uz najviše počasti i… »

Predsednik Srbije u poseti Nemačkoj na poziv kancelarke Merkel: Vučić dočekan na aerodromu u Berlinu uz visoke vojne…

Kurir 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u radnoj poseti Berlinu, gde će se sastati sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. Predsednik je u Berlin doputovao na poziv nemačke kancelarke, a biće dočekan uz najviše vojne počasti i u sedištu… »

Vučić danas sa Angelom Merkel u Berlinu

RTS 27.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Berlinu, gde će se sastati sa kancelarkom Angelom Merkel. Aleksandar Vučić u Berlin putuje na poziv nemačke kancelarke a, kako je najavljeno, biće dočekan uz najviše vojne počasti u… »

Vučić se sutra sastaje sa Angelom Merkel

Danas 26.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u radnoj poseti Berlinu, tokom koje će se sastati sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel, saopštila je služba za informisanje predsednika Srbije. Portparolka nemačke vlade Ulrike Demer pre nekoliko… »

Vučić: Idem da čujem šta Merkel misli o odnosima u regionu

Blic 26.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da u Berlin ide kako bi od nemačke kancelarke čuo kako ona vidi odnos Beograda i Prištine, odnose u regionu, ali i da traži podršku u potrazi za kompromisom između Beograda i Prištine. - Želim… »

Vučić sa Angelom o Kosovu i Evropi

Večernje novosti 26.02.2018
Predsednik Srbije sastaće se u utorak u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a ključne teme zvaničnog susreta biće: dijalog o Kosovu i Metohiji, put Srbije ka EU. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u utorak u Berlinu sa… »

Vesti dana »

Šest aviona sa pomoći iz Rusije stiže u Srbiju

RTV pre 27 minutajoš 4 povezane

Premijer Švedske: Brojaćemo mrtve u hiljadama

Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Oporavio se jednogodišnji dečak iz Italije

RTS pre 39 minutajoš 1 povezana