Povezane vesti
(Video) Snimak od kojeg se diže kosa na glavi: Pogledajte akciju spasavanja čoveka koji je visio iznad ledene Morave
Kurir 28.02.2018
Scena kao iz filmova odigrala se juča na autoputu kod jagodine kada je Miodrag Savić, vozač kamiona i bivši vatrogasac izgubio kontrolu nad kamionom, probio zaštitnu ogradu mosta Mijatovac i ostao da visi iznad Morave. Njega su iz kamiona izvukle… »
Optužuju me da sam pijan sleteo sa mosta iznad Morave, a ovo je prava istina: Izuo sam čizme i gledao gde da skočim, a onda…
Telegraf 28.02.2018
Vozač kamiona koji je juče na auto-putu kod Jagodine skoro četiri sata visio u kabini iznad ledene Morave tvrdi da nije zaspao za volanom niti da je konzumirao alkohol. - Kada sam izgubio kontrolu i kad sam probio ogradu, pomislio sam - ovo je kraj. A… »
Vesti dana »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Ministar Gašić: Rafali veoma skupa, ali isplativa investicija u dugoročnu sigurnost neba Srbije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšeni bivši crnogorski policijski funkcioner i njegova žena, terete se za pranje novca
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp kaže da će tražiti strožije sprovođenje smrtne kazne kad ponovo uđe u Belu kuću
Danas pre 6 satijoš 1 povezana