Povezane vesti
(Video) Snimak od kojeg se diže kosa na glavi: Pogledajte akciju spasavanja čoveka koji je visio iznad ledene Morave
Kurir 28.02.2018
Scena kao iz filmova odigrala se juča na autoputu kod jagodine kada je Miodrag Savić, vozač kamiona i bivši vatrogasac izgubio kontrolu nad kamionom, probio zaštitnu ogradu mosta Mijatovac i ostao da visi iznad Morave. Njega su iz kamiona izvukle bivše… »
Optužuju me da sam pijan sleteo sa mosta iznad Morave, a ovo je prava istina: Izuo sam čizme i gledao gde da skočim, a onda se…
Telegraf 28.02.2018
Vozač kamiona koji je juče na auto-putu kod Jagodine skoro četiri sata visio u kabini iznad ledene Morave tvrdi da nije zaspao za volanom niti da je konzumirao alkohol. - Kada sam izgubio kontrolu i kad sam probio ogradu, pomislio sam - ovo je kraj. A… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS): Izmene zakona vode privatizaciji pravosuđa i odustajanju od evropskog puta
Beta pre 44 minutajoš 71 povezana
Rojters/Ipsos: Samo 17 odsto Amerikanaca podržava Trampov plan za preuzimanje Grenlanda
Serbian News Media pre 58 minutajoš 27 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Šta se danas dešava u Iranu: Masovne sahrane, najave javnih suđenja i Trampova pretnja ratom
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih