Povezane vesti
Nenadić pretio Cvetkoviću, pravi se prostor za Peruničića?
Sportske.net 01.03.2018
Bivši selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković tvrdi da mu je Petar Nenadić pretio i otkriva zašto se vodi hajka protiv njega. Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije razrešio je dužnosti sada već bivšeg selektora Jovicu Cvetkovića… »
Rukometni rat se nastavlja Nenadić pretio cvetkoviću: Vodi dobro računa šta pričaš o nama...
Večernje novosti 01.03.2018
Petra su mimo mene nagovarali da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Nisam uopšte iznenađen što mi je Nenadić to poslao iako sam šokiran što je do toga došlo, kaže Cvetković. Rukometni rat se nastavlja. Taman kad se pomislilo da će smenom… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u Kladovu zbog požara, teška situacija na Stolovima i u Peščari
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 47 povezanih
Jagoda Lazarević: Od septembra trgovci moraju svakodnevno da objavljuju cenovnike
Insajder pre 38 minutajoš 24 povezane
Preminuo radnik povređen u kopu "Drmno" u Kostolcu, utvrđuju se okolnosti nesreće
Sputnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Studentkinja privedena ispred kuće tokom privatnog slavlja: Studenti tvrde da je policija nasilno ubacila u vozilo
Rešetka pre 1 satjoš 7 povezanih
U Puli uhapšen Ukrajinac osumnjičen za sabotažu gasovoda Severni tok: "Obučeni ronilac postavljao eksploziv"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane