Povezane vesti
Bela kuća: Bez izuzetaka za poreze na čelik i aluminijum
Beta 04.03.2018
Zvaničnik Bele kuće rekao je danas da predsednik SAD Donald Tramp ne planira da izuzme bilo koju zemlju od oštrih taksi koje uvodi na uvoz čelika i aluminijuma. Savetnik Bele kuće za trgovinu Piter Navaro rekao je za Si-En-En (CNN) da "u ovom… »
Peking ne želi trgovinski rat, ali neće sedeti skrštenih ruku
Novi magazin 04.03.2018
Peking ne želi trgovinski rat ali "neće sedeti skrštenih ruku" pred protekcionističkim pretnjama Sjedinjenih Američkih Država (SAD), izjavio je danas visoki zvaničnik kineskog parlamenta povodom najava predsednika SAD Donalda Trampa. "Kina ne… »
EU priprema mere protiv američkih firmi i robnih marki
Nova ekonomija 04.03.2018
Evropska unija priprema mere protiv američkih firmi i robnih marki jer je predsednik Donald Tramp najavio taksu na uvoz čelika i aluminijuma u SAD. "EU priprema kontramere vezane za prava uvoza američkih proizvoda, na primer motocikle… »
Razljutio sve: Trampov trgovinski rat pucanj u sopstvenu nogu?
Pravda 04.03.2018
Od objavljivanja odluke američkog predsednika Donalda Trampa da uvede visoke carine na uvoz čelika i aluminijuma, svetska ekonomija je na oprezu. Najavljene mere razljutile su američke saveznike, Evropska unija i Kina su najavile kontramere, a svetske… »
Vesti dana »
VJT: Uhapšeno 11 osoba zbog rušenja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Insajder pre 58 minutajoš 186 povezanih
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 58 minutajoš 50 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 58 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 2 satajoš 94 povezane
Opozicija: Novosađani će sutra poručiti gradonačelniku da ne može izbeći odgovornost
Radio 021 pre 51 minutajoš 34 povezane