Povezane vesti
Veličković: Nikad nisam mogao da podnesem sporednu ulogu
Večernje novosti 05.03.2018
Važno mi je da se na terenu osećam bitnim, nikada u karijeri nisam mogao da podnesem da budem sa strane. Uvek sam se trudio da budem među dva-tri važna igrača - priča Novica. KADA ga noge drže, ni godine nisu prepreka Novici Veličkoviću da pokaže mlađim… »
Veličković: Tresao sam se kad me je Dule vodio na konferencije! Ovde ako izdržiš, postaješ igrač
Mozzart sport 05.03.2018
Kapiten crno-belih sumirao 400 utakmica u dresu Partizana. Novica Veličković odigrao je kao u transu i bio najzaslužniji za pobedu Partizana protiv podgoričke Budućnosti u Jadranskoj ligi. I, iako taj trijumf nije imao rezultatski značaj za crno-bele jer… »
Jubilej kapitena ispraćen slavljem protiv favorizovane Budućnosti: Veličkovićeva velika pobeda
Večernje novosti 04.03.2018
Novica je igrajući bez greške (10-9 iz igre, 4-4 za tri, 5as), inicirao veliki preokret u trećoj deonici (31:15) i otvorio put ka trijumfu – 94:83. Čanak: Kup nije slučajnost. POKLON od kluba za Novicu Veličkovića pre početka sinoćnjeg susreta bio je… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 69 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, međunarodne reakcije podeljene
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 19 povezanih

Pojeftinjenje goriva: Koliko će vas koštati litar dizela i benzina ove nedelje?
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane

Statistika: Negativni prirodni priraštaj u prvoj polovini 2025. godine 21.450 osoba
Beta pre 15 minutajoš 18 povezanih