Povezane vesti

Veličković: Nikad nisam mogao da podnesem sporednu ulogu

Veličković: Nikad nisam mogao da podnesem sporednu ulogu

Večernje novosti 05.03.2018
Važno mi je da se na terenu osećam bitnim, nikada u karijeri nisam mogao da podnesem da budem sa strane. Uvek sam se trudio da budem među dva-tri važna igrača - priča Novica. KADA ga noge drže, ni godine nisu prepreka Novici Veličkoviću da… »
Veličković: Tresao sam se kad me je Dule vodio na konferencije! Ovde ako izdržiš, postaješ igrač

Veličković: Tresao sam se kad me je Dule vodio na konferencije! Ovde ako izdržiš, postaješ igrač

Mozzart sport 05.03.2018
Kapiten crno-belih sumirao 400 utakmica u dresu Partizana. Novica Veličković odigrao je kao u transu i bio najzaslužniji za pobedu Partizana protiv podgoričke Budućnosti u Jadranskoj ligi. I, iako taj trijumf nije imao rezultatski značaj za… »
Jubilej kapitena ispraćen slavljem protiv favorizovane Budućnosti: Veličkovićeva velika pobeda

Jubilej kapitena ispraćen slavljem protiv favorizovane Budućnosti: Veličkovićeva velika pobeda

Večernje novosti 04.03.2018
Novica je igrajući bez greške (10-9 iz igre, 4-4 za tri, 5as), inicirao veliki preokret u trećoj deonici (31:15) i otvorio put ka trijumfu – 94:83. Čanak: Kup nije slučajnost. POKLON od kluba za Novicu Veličkovića pre početka sinoćnjeg susreta… »

Vesti dana »