Povezane vesti
VIDEO: Pukao mu film zbog šikaniranja, pa isekao člansku kartu stranke
Radio 021 06.03.2018
Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke. "Od kada sam punoletan glasam za SDP. Zadnjih par godina sam… »
„Pukao mu film“: Član SDP-a isekao člansku kartu pre odlaska u inostranstvo (video)
Večernje novosti 06.03.2018
Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke. Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz… »
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 4 satijoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 24 minutajoš 81 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 6 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Zbog osnivanja Fakulteta srpskih studija Filozofski preduzima pravne korake
Jug press pre 40 minutajoš 30 povezanih