Povezane vesti

Mičel u Beogradu: SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu

Blic pre 8 dana
- SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu - izjavio je sinoć zvaničnik američkog Stejt departmenta Ves Mičel u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, koji mu je uručio reprint izjave američkog predsednika Vudroa Vilsona o Kosovu iz "Njujork tajmsu" u junu 1918. godine.... »

Kakve poruke Mičel donosi Srbiji?

Slobodna Evropa pre 8 dana
Ves Mičel, pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju i naslednik Viktorije Nuland na toj poziciji, posle boravka u Skoplju, stigao je u zvaničnu posetu Beogradu. U glavnom gradu Srbije, Mičel se u utorak uveče sastao sa šefom srpske diplomatije, Ivicom Dačićem. Kako je saopšteno... »

Mičel: SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu

RTS pre 8 dana
RTS: Mičel: SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu
Zvaničnik američkog Stejt departmenta Ves Mičel u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem poručio je da SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu. Dačić je Mičelu uručio reprint izjave američkog predsednika Vudroa Vilsona o Kosovu objavljene u "Njujork tajmsu" u junu 1918. godine.
Pomoćnik državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Ves Mičel je u razgovoru sa Dačićem istakao da SAD Srbiju smatraju jednom od najznačajnijih zemalja regiona i okosnicom stabilnosti na Balkanu. Pomoćnik državnog sekretara... »

Dačić dočekao američkog zvaničnika: Ves Mičel stigao u Beograd, pogledajte kako ga je Ivica dočekao i šta mu je poručio

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. On je u Beograd doputovao iz Makedonije gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima. Mičel, koji je pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i... »

Vulin: Mičel sa opozicijom – pritisak na Vučića

B92 pre 8 dana
B92: Vulin: Mičel sa opozicijom – pritisak na Vučića
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obratio se povodom najave da će se funkcioner Stejt departmenta Ves Mičel sastati sa predstavnicima opozicije u Srbiji.
On je istakao da takvu nameru vidi kao “dodatni pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred teške razgovore koji ga očekuju sa Mičelom, tim pre što Mičel u Skoplju i Prištini, gde je boravio pre Beograda, nije... »

Mičel: SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu

Večernje novosti pre 8 dana
SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu, izjavio je večeras zvaničnik američkog Stejt departmenta Ves Mičel u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem
SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu, izjavio je večeras zvaničnik američkog Stejt departmenta Ves Mičel u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, koji mu je uručio reprint izjave američkog... »

Dačić uručio Mičelu izjavu Vilsona o Kosmetu

Vesti online pre 8 dana
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.
U razgovoru su razmatrane teme koje se tiču regionalne stabilnosti, evropskog puta Srbije, kao i nastavka Briselskog dijaloga, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova. “Sagovornik je istakao da Sjedinjene Američke Države... »

Dačić dočekao Mičela – osmeh i "kako je na putu" / VIDEO

B92 pre 8 dana
B92: Dačić dočekao Mičela – osmeh i "kako je na putu" / VIDEO
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd, gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.
On je u Beograd doputovao iz Makedonije, gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima. Mičel, koji je pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju, u sredu će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom... »

Vulin: Mičel pritiska Vučića; Vojska Kosova pretnja za mir i stabilnost na Balkanu

Večernje novosti pre 8 dana
Najavu da će se funkcioner Stejt departmenta Ves Mičel sastati u Beogradu i sa opozicijom ministar odbrane Aleksandar Vulin vidi kao dodatni pritisak na predsednika Srbije pred teške razgovore koji ga očekuju sa Mičelom
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da na Kosovu i Metohiji može da postoj samo jedna oružana sila, a to je KFOR i za Srbiju je to jedino moguće i jedino prihvatljivo. Komentarišući izjavu američkog zvaničnika Vesa Mičela,... »

"Regionu nije potrebno da bude na liniji vatre između SAD i Rusije"

RTS pre 9 dana
RTS: "Regionu nije potrebno da bude na liniji vatre između SAD i Rusije"
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun kaže za RTS da je visoki američki zvaničnik Ves Mičel došao na Balkan da pošalje poruku da će problem Kosmeta biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom i da će se nastaviti sa jednostranim pristupom kosovskom problemu.
Milovan Drecun je rekao gostujući u Dnevniku RTS-a da je jasno da nema "američkog paketa za Kosovo" o kome se u medijima spekulisalo. "Visoki američki zvaničnik Ves Mičel došao je da pošalje određene poruke. Prva je da će problem... »

Ves Mičel: Pomoćnik za pregovore

Danas pre 9 dana
Ličnost Danas Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel boravi danas u Beogradu, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem i opozicionim liderima.
Kako se očekuje, Mičel će tokom posete Beogradu učestvovati u razgovorima o odnosima Beograda i Prištine. Tom prilikom bi trebalo da bude predstavljena radna verzija takozvanog specijalnog „kosovskog paketa“ koji su pripremile... »

"Regionu nije potrebno da bude na liniji vatre između SAD i Rusije"

Pravda pre 9 dana
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je visoki američki zvaničnik Ves Mičel došao da pošalje poruku da će problem Kosmeta biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom i da će se nastaviti sa jednostranim pristupom kosovskom problemu.
Milovan Drecun rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da je jasno da nema "američkog paketa za Kosovo" o kome se u medijima spekulisalo. Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel večeras stiže u Beograd.... »

Drecun: Na pitanju KiM "prelama" se sučeljavanje SAD i Rusije

Blic pre 9 dana
Prva poruka koju je doneo američki zvaničnik Ves Mičel jeste da će problem Kosova i Metohije, ali i odnos SAD prema Srbiji, biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom, a to nije dobro za nas, kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun. Druga poruka koju je... »

Drecun: Evo koje poruke u Srbiju donosi Ves Mičel

Kurir pre 9 dana
Prva poruka koju je doneo američki zvaničnik Ves Mičel jeste da će problem Kosova i Metohije, ali i odnos SAD prema Srbiji, biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom, a to nije dobro za nas, kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun. Druga poruka koju je... »

Drecun: Da ne budemo na liniji vatre

Danas pre 9 dana
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je visoki američki zvaničnik Ves Mičel došao da pošalje poruku da će problem Kosova biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom i da će se nastaviti sa jednostranim pristupom kosovskom problemu.
Gostujući u Dnevniku Radio televizije Srbije, on je istakao da je novina poruka da će SAD imati aktivniju ulogu na Kosovu naredne godine. Treba videti kako će definisati tu ulogu. Mičel govori o potrebi nastavka normalizacije... »

"Amerika i Rusija ponovo lome koplja preko Srbije - nije dobro..."

Vesti online pre 9 dana
"Prva poruka koju je doneo američki zvaničnik Ves Mičel jeste da će problem Kosova i Metohije, ali i odnos SAD prema Srbiji, biti tretiran u okviru njihovog geopolitičkog sučeljavanja sa Rusijom, a to nije dobro za nas", kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun.
Druga poruka koju je preneo Mičel u Prištini je, kako kaže, da će SAD nastaviti sa jednostranim pristupom problemu i da tu nema nikakvih promena, te da se nastavlja tvrda pozicija SAD prema Srbiji kada je u pitanju kosmetski... »

SAD i teroristi ozbiljno prete Srbiji: Haradinaj razgovarao sa Amerima o dijalogu sa Beogradom i vojsci Kosova

Pravda pre 9 dana
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i evroaziju Ves Mičel razgovarao je juče u Prištini i sa tzv. kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem o dijalogu sa Beogradom i transformaciji tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
Haradinaj je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, zvaničniku SAD zahvalio na nesebičnoj podršci SAD u svim dosadašnjim procesima i istakao potrebu dalje podrške u integracionim procesima, ekonomskim odnosima i vladavini... »

Mrkela: Milojević kaže - glupost

Večernje novosti  pre 1 sat  još 20 povezanih

Zakerberg: Lažne vesti se širile putem naloga u Makedoniji

Politika  pre 3 sata  još 18 povezanih

Jokić: U Čikagu kao u Srbiji

Vesti online  pre 6 sati  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.