Citroen sajamska ponuda

Počeli sajamski popusti

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Iako Beogradski sajam automobila počinje 22. marta, nekoliko kompanija je već objavilo svoje sajamske popuste koji će trajati za vreme ove manifestacije
Šesti "BG kar šou" i 12. međunarodni sajam motocikala "Motopešn" počinju 22. marta, ali je već nekoliko kompanija koje prodaju nove automobile na srspskom tržištu obnarodovalo svoje takozvane sajamske akcije, popuste koji će... »

Citroen sajamska ponuda

Auto magazin utorak, 13. mart 2018.
Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje... Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 500 kvadrata očekuju nas najnoviji modeli i mnoga... »

Citroen na sajmu automobila u Beogradu

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Citroen na sajmu automobila u Beogradu
Modeli ovog francuskog proizvođača biće izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.
Za ovogodišnju manifestaciju BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila za Srbiju, pripremila je neke novitete i specijalne uslove prodaje. Putnički program biće izložen u hali 1, a komercijalni u hali... »

Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera
Kia će se na predstojećem salonu automobila BG Car Show predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma.
Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za Kia vozila u Srbiji, pokrenula je novu prodajnu akciju povodom predstojećeg, šestog po redu auto-salona DDOR BG Car Show koji se od 22. do 28.marta održava pod kupolama... »
©2018 Netmark d.o.o.