Citroen sajamska ponuda

Počeli sajamski popusti

Večernje novosti pre 8 dana
Iako Beogradski sajam automobila počinje 22. marta, nekoliko kompanija je već objavilo svoje sajamske popuste koji će trajati za vreme ove manifestacije
Šesti "BG kar šou" i 12. međunarodni sajam motocikala "Motopešn" počinju 22. marta, ali je već nekoliko kompanija koje prodaju nove automobile na srspskom tržištu obnarodovalo svoje takozvane sajamske akcije, popuste koji će... »

Citroen sajamska ponuda

Auto magazin pre 8 dana
Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje... Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 500 kvadrata očekuju nas najnoviji modeli i mnoga... »

Citroen na sajmu automobila u Beogradu

B92 pre 8 dana
B92: Citroen na sajmu automobila u Beogradu
Modeli ovog francuskog proizvođača biće izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.
Za ovogodišnju manifestaciju BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila za Srbiju, pripremila je neke novitete i specijalne uslove prodaje. Putnički program biće izložen u hali 1, a komercijalni u hali... »

Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera

B92 pre 8 dana
B92: Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera
Kia će se na predstojećem salonu automobila BG Car Show predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma.
Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za Kia vozila u Srbiji, pokrenula je novu prodajnu akciju povodom predstojećeg, šestog po redu auto-salona DDOR BG Car Show koji se od 22. do 28.marta održava pod kupolama... »
©2018 Netmark d.o.o.