Srbija se povezuje sa iranom: Teheran nikad bliže Beogradu!

Srbija se povezuje sa iranom: Teheran nikad bliže Beogradu!

Pravda pre 9 dana
Srbija je jedna od retkih zemalja na svetu koja ima izuzetno visok nivo bilateralnih odnosa i bezvizni režim sa Islamskom Republikom Iran.
Nakon gotovo tri decenije, ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana, a karte za letove na toj relaciji, unapreds su prodate do juna meseca. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić... »

Avio karte za liniju Beograd-Teheran rasprodate do juna

Gde investirati pre 9 dana
Nakon skoro tri decenije pauze ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana. Karte na toj relaciji rasprodate su do juna.
Ministar turizma Rasim Ljajić kaže da se Srbija sprema za dolazak iranskih turista. On je podsetio da su turisti iz te zemlje samo u januaru ove godine ostvarili 2.305 noćenja u Srbiji i ukazao da se Beograd trudi da rizik od... »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Politika pre 9 dana
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ljajić: Bezvizni režim sa Iranom ne sme se dovesti u pitanje Srbija se trudi da rizik od zloupotreba bezviznog... »

Uspostavljena avio-linija Beograd–Teheran

RTS pre 9 dana
RTS: Uspostavljena avio-linija Beograd–Teheran
Nakon gotovo tri decenije, ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana, a karte za letove na toj relaciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to najbolji pokazatelj da se Srbija sprema za dolazak iranskih turista.
Prema rečima ministra Ljajića, turisti iz te zemlje su samo u januaru ove godine ostvarili 2.305 noćenja u Srbiji. Ministar veruje da će se broj putnika na toj relaciji povećavati iz meseca u mesec. Operater na ovoj liniji će... »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Večernje novosti pre 9 dana
Posle gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna
Posle gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i... »

Ljajić: Uspostavljanje avio-linije sa Iranom važno za dolazak turista

Novi magazin pre 9 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Rasim Ljajić ocenio je danas da je ponovno uspostavljanje avio-linije sa Iranom najbolji pokazatelj da se Srbija sprema za dolazak turista iz te zemlje.
Ljajić je na konferenciji za novinare po dolasku prvog aviona iz Teherana na beogradski aerodrom, istakao da su turisti iz Irana samo u januaru ove godine ostvarili 2.305 noćenja u Srbiji i rekao d očekuje da će taj broj rasti.... »

Avioni Iz Beograda ponovo lete iz za Teheran, karte prodate do juna

Vesti online pre 9 dana
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao jet im povodom da je to najbolji pokazatelj kako se Srbija sprema za dolazak iranskih turista. Za to su, kazao je Ljajić, rađena posebna istraživanja o posebnim... »

Karte za let Beograd-Teheran planule

Mondo pre 9 dana
Nakon gotovo tri decenije ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana. Sudeći po prodaji karata - mnogi su jedva čekali!
Avionske karte za letove na relaciji Beograd-Teheran, avionima kompanije "Iran Er", su rasprodate do juna 2018, saopšteno je u utorak, kada je poleteo prvi avion. "Ova linija plod je ozbiljnog truda i iskrene saradnje,... »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao jet im povodom da je to najbolji pokazatelj kako se Srbija sprema za dolazak iranskih turista. Za to su, kazao je Ljajić, rađena posebna istraživanja o posebnim... »

Nakon 3 decenije opet avionom do irana: Uspostavljena linija Beograd-Teheran, karte prodate do juna

Kurir pre 9 dana
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to najbolji pokazatelj kako se Srbija sprema za... »

Nakon tri decenije uspostavljena direktna avio linija Beograd-Teheran

Nova ekonomija pre 9 dana
Nakon skoro tri decenije uspostavljena je direktna avio linija Beograd-Teheran, operater će biti Iran Er, a karte za letove na toj realciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to najbolji pokazatelj kako se Srbija sprema za... »

Let posle tri decenije - sve karte prodate do juna

B92 pre 9 dana
B92: Let posle tri decenije - sve karte prodate do juna
Beograd -- Nakon skoro tri decenije uspostavljena je direktna avio linija Beograd-Teheran, operater će biti Iran Er, a karte za letove na toj realciji prodate su do juna.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to najbolji pokazatelj kako se Srbija sprema za dolazak iranskih turista. Za to su, kazao je Ljajić, rađena posebna istraživanja o posebnim... »

Mrkela odbacio navode o dogovoru Milojevića i Olimpijakosa

Beta  pre 3 sata  još 20 povezanih

Akcije Fejsbuka pale za 1,5 odsto pre zvaničnog početka trgovanja

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 18 povezanih

Trener Denvera na srpskom: Nikola je naš najbolji igrač

Vesti online  pre 6 sati  još 19 povezanih

Đurić: Ćutanje EU glasnije od mnogih reči

Politika  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.