Povezane vesti

Srbija se povezuje sa iranom: Teheran nikad bliže Beogradu!

Pravda 13.03.2018
Srbija je jedna od retkih zemalja na svetu koja ima izuzetno visok nivo bilateralnih odnosa i bezvizni režim sa Islamskom Republikom Iran. Nakon gotovo tri decenije, ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana, a karte za… »

Avio karte za liniju Beograd-Teheran rasprodate do juna

Gde investirati 13.03.2018
Nakon skoro tri decenije pauze ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana. Karte na toj relaciji rasprodate su do juna. Ministar turizma Rasim Ljajić kaže da se Srbija sprema za dolazak iranskih turista. On je podsetio da… »

Uspostavljena avio-linija Beograd–Teheran

RTS 13.03.2018
Nakon gotovo tri decenije, ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana, a karte za letove na toj relaciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to najbolji… »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Politika 13.03.2018
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ljajić: Bezvizni režim sa Iranom ne sme se dovesti u pitanje… »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Večernje novosti 13.03.2018
Posle gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Posle gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna… »

Ljajić: Uspostavljanje avio-linije sa Iranom važno za dolazak turista

Novi magazin 13.03.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Rasim Ljajić ocenio je danas da je ponovno uspostavljanje avio-linije sa Iranom najbolji pokazatelj da se Srbija sprema za dolazak turista iz te zemlje. Ljajić je na konferenciji za novinare po… »

Avioni Iz Beograda ponovo lete iz za Teheran, karte prodate do juna

Vesti online 13.03.2018
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić… »

Avioni ponovo lete iz Beograda za Teheran, karte prodate do juna

Dnevnik 13.03.2018
BEOGRAD: Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, operater će biti Iran Er, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim… »

Karte za let Beograd-Teheran planule

Mondo 13.03.2018
Nakon gotovo tri decenije ponovo je uspostavljena direktna avio-linija između Beograda i Teherana. Sudeći po prodaji karata - mnogi su jedva čekali! Avionske karte za letove na relaciji Beograd-Teheran, avionima kompanije "Iran Er", su rasprodate do… »

Nakon tri decenije uspostavljena direktna avio linija Beograd-Teheran

Nova ekonomija 13.03.2018
Nakon skoro tri decenije uspostavljena je direktna avio linija Beograd-Teheran, operater će biti Iran Er, a karte za letove na toj realciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to… »

Let posle tri decenije - sve karte prodate do juna

B92 13.03.2018
Beograd -- Nakon skoro tri decenije uspostavljena je direktna avio linija Beograd-Teheran, operater će biti Iran Er, a karte za letove na toj realciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom… »

Nakon 3 decenije opet avionom do irana: Uspostavljena linija Beograd-Teheran, karte prodate do juna

Kurir 13.03.2018
Nakon gotovo tri decenije danas je ponovo uspostavljena direktna avio linija između Beograda i Teherana, a karte za se letove na ovoj ealciji prodate su do juna. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je tim povodom da je to… »

Vesti dana »

Oglasio se i Erdogan, evo šta je napisao Trampu

Vesti online pre 5 satijoš 1 povezana

Specijalni sud početkom novembra saslušaće Kadri Kastratija

Večernje novosti pre 7 satijoš 1 povezana

Sirija: Kurdi traže humanitarni koridor

Danas pre 11 satijoš 2 povezane

Sutra sveže jutro, tokom dana sunčano, do 27 stepeni

Večernje novosti pre 7 satijoš 2 povezane