Povezane vesti

Ministarka: Hrvatska za prijem Kosova u Unesko i Interpol što pre

Beta sreda, 14. mart 2018.
Hrvatska želi da Kosovo što pre postane član Interpola i Uneska, izjavila je danas u Prištini hrvatska ministarka spoljnih i evropskih poslova Marija Pejčinović Burić. Kako je prenela je agencija Hina, Pejčinović Burić je izjavila da je Hrvatska prijatelj Kosova a, dodala je, su "prijatelji su... »

Hrvatska ministarka: Dijalog Beograda i Prištine jedini put do rešenja

Večernje novosti sreda, 14. mart 2018.
Hrvatska minitarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić izjavila je da kosovske institucije imaju podršku njene zemlje za članstvo u Interpolu i Unesku, kao i u dijalogu sa Beogradom, kao jedinom putu ka EU
PRIŠTINA - Hrvatska minitarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić izjavila je danas da kosovske institucije imaju podršku njene zemlje za članstvo u Interpolu i Unesku, kao i u dijalogu sa Beogradom, kao jedinom putu ka... »

Hrvatska ministarka: Dijalog Beograda i Prištine jedini put do rešenja

RTS sreda, 14. mart 2018.
RTS: Hrvatska ministarka: Dijalog Beograda i Prištine jedini put do rešenja
Minitarska spoljnih poslova Hrvatske Marija Pejčinović Burić izjavila je da kosovske institucije imaju podršku njene zemlje za članstvo u Interpolu i Unesku i u dijalogu sa Beogradom, kao jedinom putu ka Evropskoj uniji.
Marija Pejčinović Burić je u poseti Prištini, koju je započela susretom sa kosovskim ministrom Bedžetom Pacolijem. Hrvatska ministarka je navela da u Zagrebu podržavaju članstvo Kosova u svim međunarodnim organizacijama, jer,... »

Erjavec: Podržaćemo članstvo Prištine u Interpolu

Blic sreda, 14. mart 2018.
Ministar spoljnih poslova Slovenije Karl Erjavec izjavio je danas da je njegova zemlja spremna da pomogne Kosovu da postane član Interpola, ali da ne može da utiče na stav zemalja Evropske unije koje još nisu priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. - Što se tiče Interpola, Slovenija je... »

Erjavec: Podržaćemo članstvo Prištine u Interpolu

Danas sreda, 14. mart 2018.
Slovenački šef diplomatije Karl Erjavec izjavio je da je njegova zemlja spremna da pomogne Kosovu da postane član Interpola, ali da ne može da utiče na stav zemalja Evropske unije koje još nisu priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.
„Što se tiče Interpola, Slovenija je uvek podržavala članstvo. No, što se tiče pet zemalja, to su unutrašnja pitanja država, a mi se ne mešamo u unutrašnje poslove“, rekao je Erjavec na konferenciji za medije u Prištini, nakon... »
©2018 Netmark d.o.o.