Povezane vesti

Svilanović na skupu u Sarajevu: Strategija o proširenju odlična vest

Kurir 16.03.2018
SARAJEVO - Generalni sekretar Veća za regionalnu saradnju (RCC), Goran Svilanović, koji učestvuje na sastanku ministara spoljnih poslova Zapadnog Balkana u Sarajevu, izjavio je da je nedavno objavljena strategija EK o proširenju odlična vest. Ona… »

Skup ministara spoljnih poslova u Sarajevu Dačić: Srbija je na dobrom reformskom putu, prioritet EU

Kurir 16.03.2018
U Sarajevu je danas počeo neformalni sastanak šefova diplomatija "zemalja zapadnobalkanske šestorke", na kojem učestvuje potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije, Ivica Dačić, koji je u svom obraćanju poručio da je dobro poznato da je… »

Dačić: EU spoljnopolitički prioritet Srbije, ali je za "tango potrebno dvoje"

Blic 16.03.2018
Dobro je poznato da je članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije, koja je na dobrom reformskom putu, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji se danas u Srajevu neformalno sastaje sa šefovima diplomatija zemalja zapadnbalkanske… »

Dačić: Za tango je potrebno dvoje

B92 16.03.2018
Sarajevo -- Ivica Dačić izjavio u Sarajevu na sastanku ministara spoljnih poslova Zapadnobalkanske šestorke da je članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije. Istovremeno je izrazio zadovoljstvo zbog toga što je Strategijom Evropske komisije… »

Svilanović: Strategija EU odlična vest za region

Beta 16.03.2018
Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović izjavio je danas u Sarajevu da je strategija EU za Zapadni Balkan "odlična vest, posle relativno dugog perioda zamora proširenjem i nejasne evropske perspektive regiona". Na… »

Svilanović: Strategija o proširenju odlična vest

Dnevnik 16.03.2018
SARAJEVO: Generalni sekretar Veća za regionalnu saradnju, Goran Svilanović, koji učestvuje na sastanku ministara spoljnih poslova Zapadnog Balkana u Sarajevu, izjavio je da je nedavno objavljena strategija EK o proširenju odlična vest. Ona, kazao je… »

Dačić: Srbija je na dobrom reformskom putu, prioritet EU

Dnevnik 16.03.2018
SARAJEVO: U Sarajevu je danas počeo neformalni sastanak šefova diplomatija "zemalja zapadnobalkanske šestorke", na kojem učestvuje potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije, Ivica Dačić, koji je u svom obraćanju poručio da je dobro… »

Dačić: Srbija je na dobrom reformskom putu, prioritet EU

RTV 16.03.2018
SARAJEVO - U Sarajevu je danas počeo neformalni sastanak šefova diplomatija "zemalja zapadnobalkanske šestorke", na kojem učestvuje potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije, Ivica Dačić, koji je u svom obraćanju poručio da je dobro… »

Skup ministara spoljnih poslova u Sarajevu: Dačić danas na sastanku Zapadno balkanske šestorke

Kurir 16.03.2018
U Sarajevu se danas održava neformalni sastanak ministara spoljnih poslova "Zapadno-balkanske šestorke - ZB6", na kojem će učestvovati potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Domaćin sastanka biće ministar inostranih… »

Dačić danas u Sarajevu na sastanku ministara ZB6

Blic 16.03.2018
Neformalni sastanak ministara spoljnih poslova "Zapadno-balkanske šestorke - ZB6" biće održan 16. marta u Sarajevu, na kojem će učestvovati potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Domaćin sastanka biće ministar… »

Šefovi diplomatija zemalja Zapadnobalkanske šestorke u SA

B92 16.03.2018
Šefovi diplomatija Zapadnobalkanske šestorke koju čine Albanija, BiH, Crna Gora, Kosovo, Makedonija i Srbija sastaju se danas u Sarajevu. Glavna tema neformalnog sastanka biće Strategija proširenja EU na Zapadni Balkan. Na sastanku, čiji je domaćin… »

Vesti dana »