Povezane vesti
Pretučeni imam u Novom Pazaru van životne opasnosti
Večernje novosti 25.03.2018
Imam Nezir Salihović, koji je u subotu pretučen u Novom Pazaru, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno. Imam Nezir Salihović, koji je u subotu pretučen u Novom Pazaru, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno, potvrdila je… »
Silovana devojčica (14) umrla na porođaju: Doživela tri srčana udara na početku carskog reza
Telegraf 25.03.2018
Doktori su bili prisiljeni da devojku porode carskim rezom zbog disajnih komplikacija, međutim, ubrzo nakon početka procedure, devojčica je doživela tri srčana udara, a potom i umrla. U Paragvaju, gde zakon brani abortus sem ako život majke nije… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane
Posle 20 stepeni stiže minus i mraz! Evo da li će biti i snega, ova 2 datuma su ključna: Detaljna prognoza za početak februara
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih