Povezane vesti
Greg Popovič: "Eh, kada sam video tu Jugoslaviju..."
Sportske.net 29.03.2018
Jedan od najboljih trenera ikada u NBA ligi, Greg Popovič, otkrio je zašto toliko veruje košarkašima koji nisu sa prostora SAD-a. Greg Popovič je oduvek voleo "strance" u NBA ligi. Radi se o košarkašima koji nisu iz SAD-a, trener koji je sin Srbina i… »
Greg Popović: Kada sam prvi put gledao jugoslovenski tim sa Divcem i Paspaljem, osećao sam se kao dete u prodavnici slatkiša
Večernje novosti 28.03.2018
Odlazio sam na utakmice, gledao sam ruski tim, ustvari tada Sovjetski Savez, pa jugoslovenski tim u kome su igrali Vlade, Rađa, Kukoč, Paspalj i svi ostali momci, kaže Greg Popović. Trener San Antonio Sparsa i jedan od najboljih stručnjaka NBA lige Greg… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Pravo u centar pre 34 minutajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran potvrdio da je ubijen ministar obaveštajnih poslova; Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
Insajder pre 49 minutajoš 59 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 6 satijoš 42 povezane