Povezane vesti
Greg Popovič: "Eh, kada sam video tu Jugoslaviju..."
Sportske.net 29.03.2018
Jedan od najboljih trenera ikada u NBA ligi, Greg Popovič, otkrio je zašto toliko veruje košarkašima koji nisu sa prostora SAD-a. Greg Popovič je oduvek voleo "strance" u NBA ligi. Radi se o košarkašima koji nisu iz SAD-a, trener koji je sin Srbina i… »
Greg Popović: Kada sam prvi put gledao jugoslovenski tim sa Divcem i Paspaljem, osećao sam se kao dete u prodavnici slatkiša
Večernje novosti 28.03.2018
Odlazio sam na utakmice, gledao sam ruski tim, ustvari tada Sovjetski Savez, pa jugoslovenski tim u kome su igrali Vlade, Rađa, Kukoč, Paspalj i svi ostali momci, kaže Greg Popović. Trener San Antonio Sparsa i jedan od najboljih stručnjaka NBA lige Greg… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 'Oko 40 mrtvih' i više od 115 povređenih u požaru
BBC News pre 26 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za petak 2. januar 2026: Danas pretežno oblačno i toplije
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
"Poginulo 47 osoba baru u Kran-Montani": Žrtve požara su iz Italije, Francuske, Poljske, Australije
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 56 povezanih
Više od 30 godina radio u preduzeću, a poginuo na radnom mestu pred odlazak u penziju! Komšije progovorile za Kurir o Ranku koji je nastradao u Loznici
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp brine o demonstrantima u Iranu i ponovo preti Teheranu: Naoružani smo i spremni
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih