Povezane vesti
Samo zajednički možemo da odbranimo naš identitet
Politika 03.04.2018
Aleksandar Vučić kazao je da je naša zemlja pokazala iskrenu želju da pomogne RS u uslovima kada obezbeđujemo visoki suficit u državnom budžetu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske… »
Vučić: Vojvodina republika – taj film nećete gledati
Dnevnik 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije slučajno to što se koalicioni partneri, Saše Jankovića, koji su ga podržali na predsedničkim izborima zalažu za stvaranje „Vojvodine republike„. „Čestitam im na tome i samo im kažem -… »
Vučić ohrabrio predstavnike PKS da učestvuju na privrednom sajmu u Prištini: Dao sam im blagoslov predsednika Republike!
Pravda 03.04.2018
Predsednik republike Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je danas da su ga predstavnici Privredne komore Srbije i nekih kompanija konsultovali oko učešća na privrednom sajmu u Prištini 18. aprila. - Rekao sam im da imaju „blagoslov predsednika… »
Vučić: Pet miliona evra za opštine u Republici Srpskoj
Danas 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije izdvojiti pomoć od pet miliona evra za razvoj više opština u Republici Srpskoj, pola miliona za obnovu i izgradnju pravoslavnih crkava u Federaciji BiH i još pola miliona za… »
Pomoć Srbije Republici Srpskoj od pet miliona evra
RTS 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija pomoći opštine u Republici Srpskoj u iznosu od pet miliona evra. Ovu tranšu pomoći inicirao je predsednik Srbije i na tome sam mu zahvalan, poručio je Milorad Dodik na konferenciji za… »
Vučić: Mnogi će da mi "sole pamet", ali naši privrednici treba da idu na Kosovo
Blic 03.04.2018
Bez obzira na probleme koji postoje oko Kosova, privrednici iz Srbije imaju moju podršku da idu u Prištinu na privredni sajam, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Iako znam da će mnogi junaci da mi "sole pamet" zato što to kažem, rekao sam… »
Vučić: Od 10. do 20. aprila vodiću u Evropi i svetu važne razgovore o Kosovu
Beta 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će od 10. do 20. aprila u Evropi i svetu voditi kako je rekao, neke od najvažnijih razgovora o pitanju Kosova i Metohije. Vučić je posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom… »
Vučić: Srbija daje pet miliona evra pomoći Republici Srpskoj
Blic 03.04.2018
Pet milona evra Srbija će izdvojiti za pomoć gradovima i opštinama u Republici Srpskoj, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je nakon sastanka sa predsednikom RS Miloradom Dodikom rekao da će Srbija pomoći i obnovi pravoslavnih… »
Zajednička konferencija na Andrićevom vencu Vučić posle sastanka sa Dodikom: Neću davati nikakve herojske izjave o Kosovu…
Kurir 03.04.2018
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, a nakon razgovora iza zatvorenih vrata, dvojica šefova država obratili su se javnosti. Kurir TV prenosila je uživo konferenciju… »
Vučić: Srbija će donirati Republici Srpskoj 5 miliona evra
Kurir 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija donirati Republici Srpskoj pet miliona evra.On je rekao da će ova nova donacija ići u Prijedor, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Bratunac, Sokolac, Novo Goražde, Trebinje i druge gradove… »
Vučić darežljiv: Pet miliona evra pomoći za Republiku Srpsku!
Pravda 03.04.2018
Srbija će pomoći opštine u Republici Srpskoj u iznosu od pet miliona evra, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Reč je o novoj pomoći, a predsednik je to saopštio na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom Republike Srpske… »
Dodik sa Vučićem: Republika Srpska će slediti politiku Srbije po pitanju KiM, a BiH neće priznati nezavisnost!
Kurir 03.04.2018
Republika Srpska će po pitanju Kosova i Metohije isključivo slediti politiku Beograda i Srbije, učiniće ono šta ta politika odluči i taj stav nećemo promeniti, izjavio je danas u Beogradu predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je, na… »
Sastanak Vučića i Dodika
RTS 03.04.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Nakon… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 5 satijoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Milojević: "Sve osim Zvezdine pobede bilo bi nepošteno, Mimović zaslužuje svu sreću"
Sportske.net pre 4 satijoš 3 povezane