Повезане вести
Само заједнички можемо да одбранимо наш идентитет
Политика 03.04.2018
Александар Вучић казао је да је наша земља показала искрену жељу да помогне РС у условима када обезбеђујемо високи суфицит у државном буџету. Председник Србије Александар Вучић изјавио је после састанка са председником… »
Вучић: Војводина република – тај филм нећете гледати
Дневник 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није случајно то што се коалициони партнери, Саше Јанковића, који су га подржали на председничким изборима залажу за стварање „Војводине републике„. „Честитам им на томе и само им… »
Вучић охрабрио представнике ПКС да учествују на привредном сајму у Приштини: Дао сам им благослов председника Републике!
Правда 03.04.2018
Председник републике Србије, Александар Вучић, рекао је данас да су га представници Привредне коморе Србије и неких компанија консултовали око учешћа на привредном сајму у Приштини 18. априла. - Рекао сам им да имају „благослов… »
Вучић: Пет милиона евра за општине у Републици Српској
Данас 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Влада Србије издвојити помоћ од пет милиона евра за развој више општина у Републици Српској, пола милиона за обнову и изградњу православних цркава у Федерацији БиХ и још… »
Помоћ Србије Републици Српској од пет милиона евра
РТС 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Србија помоћи општине у Републици Српској у износу од пет милиона евра. Ову траншу помоћи иницирао је председник Србије и на томе сам му захвалан, поручио је Милорад Додик на… »
Вучић: Многи ће да ми "соле памет", али наши привредници треба да иду на Косово
Блиц 03.04.2018
Без обзира на проблеме који постоје око Косова, привредници из Србије имају моју подршку да иду у Приштину на привредни сајам, каже председник Србије Александар Вучић. - Иако знам да ће многи јунаци да ми "соле памет" зато што то… »
Вучић: Од 10. до 20. априла водићу у Европи и свету важне разговоре о Косову
Бета 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће од 10. до 20. априла у Европи и свету водити како је рекао, неке од најважнијих разговора о питању Косова и Метохије. Вучић је после састанка са председником Републике… »
Вучић: Србија даје пет милиона евра помоћи Републици Српској
Блиц 03.04.2018
Пет милона евра Србија ће издвојити за помоћ градовима и општинама у Републици Српској, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Он је након састанка са председником РС Милорадом Додиком рекао да ће Србија помоћи и… »
Заједничка конференција на Андрићевом венцу Вучић после састанка са Додиком: Нећу давати никакве херојске изјаве о Косову, али…
Курир 03.04.2018
БЕОГРАД - Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком, а након разговора иза затворених врата, двојица шефова држава обратили су се јавности. Курир ТВ преносила… »
Додик са Вучићем: Република Српска ће следити политику Србије по питању КиМ, а БиХ неће признати независност!
Курир 03.04.2018
Република Српска ће по питању Косова и Метохије искључиво следити политику Београда и Србије, учиниће оно шта та политика одлучи и тај став нећемо променити, изјавио је данас у Београду председник Републике Српске Милорад… »
Вучић дарежљив: Пет милиона евра помоћи за Републику Српску!
Правда 03.04.2018
Србија ће помоћи општине у Републици Српској у износу од пет милиона евра, саопштио је данас председник Србије Александар Вучић. Реч је о новој помоћи, а председник је то саопштио на заједничкој прес конференцији са председником… »
Вучић: Србија ће донирати Републици Српској 5 милиона евра
Курир 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Србија донирати Републици Српској пет милиона евра.Он је рекао да ће ова нова донација ићи у Приједор, Нови Град, Мркоњић Град, Братунац, Соколац, Ново Горажде, Требиње… »
Састанак Вучића и Додика
РТС 03.04.2018
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са председником Републике Српске Милорадом Додиком. Како је најавила председникова Служба за сарадњу с медијима, састанак се одржава у згради Генералног секретаријата… »
Вести дана »
Јокић је био љут на Јовића, а после утакмице: "Нисам ја црв"
Спортске.нет пре 28 минутајош 61 повезана
Јутро хладно са мразом и маглом, током дана разведеравање
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 18 повезаних
Тужилаштво у Београду: Рањена девојка која је ножем напала полицајаца у Савској улици
Бета пре 25 минутајош 43 повезане
Ђоковић и Кецмановић данас играју мечеве четвртфинала на АТП турниру у Атини
Дневник пре 9 минутајош 17 повезаних
Трагедија у Тузли: 11 мртвих у пожару у Дому пензионера, оставка директора
BBC News пре 1 сатјош 12 повезаних