Povezane vesti
"Moj Stefan je živ i naći ću ga": Majka mladića, koji je otišao na trčanje i nije se vratio, veruje da njen sin nije digao…
Blic 05.04.2018
Moj Stefan je živ i ja duboko verujem da je negde isplivao iz reke - kaže Živana Maksimović, majka Stefana Maksimovića (24) kojem se 1. aprila gubi svaki trag na Savskom keju u Novom Beogradu. - Moje dete je živo i naći ću ga. U nedelju ujutru oko 10… »
Nastavlja se potraga za mladićem Ronioci nisu našli Stefana
Večernje novosti 05.04.2018
Student Filozofskog fakulteta sa Novog Beograda nestao 1. aprila. Kamera sa jednog splava na Savi snimila Maksimovića kako ulazi u reku. POLICIJA i dalje intenzivno traga za Stefanom Maksimovićem (24), studentom Filozofskog fakulteta, koji je u nedelju… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana